Лайм

Заявили про "націоналізацію" та продали: росіяни відібрали у Джамали майно в окупованому Криму

Виконавиця поки ніяким чином не відреагувала на цю ситуацію

Джамала залишилася без майна в окупованому Криму. Про такі наміри російські загарбники заявляли напередодні, а тепер втілили їх у життя.

Відповідну інформацію підтвердив глава окупаційного кримського парламенту Володимир Константинов. Незаконне привласнення ще й подали під виглядом так званої "націоналізації". Росіяни відібрали в артистки все рухоме і нерухоме, дві земельні ділянки та житловий будинок, розташований в Алушті, що належав її батькам.

Читайте також: Закликала захопити всю Україну: СБУ повідомила про підозру зрадниці Таїсії Повалій.

Фото: instagram

Більше того, вкрадену власність Джамали вже навіть встигли продати. Окупанти заявили про наміри направити виручені кошти на фінансування російської армії, яка продовжує повномасштабне вторгнення в нашу країну та чинить геноцид українців.

Тим часом сама виконавиця поки ніяким чином не відреагувала на подібні новини. Однак восени минулого року, коли Росія оголосила її у розшук та звинуватила "дискредитації російських солдат", зірка назвала подібні дії "абсурдними та брехливими".

Читайте на тему: Росія відібрала у Софії Ротару елітний готель в Криму: співачка не змогла його продати.

Крім оголошення у розшук та заочного арешту, Джамалі також заборонили в'їзд до країни-агресора на 50 років. "Чесно кажучи, мене нічого не дивує. Це той самий метод, який використовує російська пропаганда. Брехня, брехня, брехня... Це такий стрес для моєї сім'ї, для моїх батьків, дітей. І я хвилююся за них", - коментувала подібні вибрики росіян співачка.

Фото: скриншот

До слова, Джамала народилася в Оші Киргизької РСР у родині кримського татарина Аліма Джамаладінова та вірменки Галини Тумасової (Тумасян). Пізніше родина перебралася до Мелітополя, а наприкінці 1980-х років - до села Малоріченське, що під Алуштою. Майбутня зірка української сцени зростала родині музикантів - мати працювала викладачем у музичній школі, а батько - диригент за освітою.

  • Багато грошей йде на лікування: тим часом нещодавно стало відомо, що акторка Катерина Тишкевич з чоловіком продали новий будинок.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Будувалися понад 20 років: Джамала висловилася про дім батьків у Криму, який відібрали окупанти

Українська співачка Джамала висловилася про втрату батьківського будинку в окупованому Криму, який відібрали росіяни

Не бачу нічого кримінального: Каменських пояснила, чому продовжує співати російською

Відома українська співачка Настя Каменських не соромиться, що продовжує виконувати свої пісні російською мовою за кордоном  

Маю право: автор хіта "Я з України" заявив, що не вірить зіркам, які перейшли на українську

Соліст гурту "МЕРІ" Віктор Вінник сказав, що думає про артистів, які після початку війни почали виконувати україномовні пісні