Лайм

Рівно рік назад сидів у ТЦК: Козловський пригадав початок військового шляху і показав архівні фото

Зірка поділився відвертими думками

Віталій Козловський, який нещодавно похрестив маленького сина Оскара, пригадав початок свого військового шляху. Зокрема, у соцмережах він поділився що 13 червня, рівно рік тому, отримав повістку, а вже через кілька тижнів - військовий квиток та форму.

Відповідна публікація з'явилася на сторінці виконавця-військовослужбовця в Instagram. Він виклав серію архівних кадрів та зізнався, що тоді на нього чекала абсолютна невідомість, наразі ж, за цей рік, життя артиста кардинально змінилося.

Читайте також: Перейшов межу: Сумська присоромила Кондратюка, який стягує борг з військової зарплатні Козловського.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

"Як в мене за рік змінилося життя… Інші цінності, погляди, пріоритети. Перш за все тепер – моя дитина, мій синочок, моя дружина, моя родина. А рівно рік назад у цей день я сидів в ТЦК і підписував документ з путівкою в невідомість… (і жах)", - написав Козловський.

Наостанок музикант закликав підписників не забувати, у які часи ми зараз живемо, і цінувати кожну мить, проведену поруч із близькими людьми: "Не забуваймо, в який час живемо. Цінуймо кожну мить, проведену з рідними. Дякую, що поруч".

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

На одному із кадрів співак позував із дружиною Юлією Бакуменко та маленьким сином Оскаром, який з'явився на світ наприкінці лютого. Родина постала в ошатних вишиванках на тлі Андріївської церкви у Києві.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Читайте на тему: Прощався з життям: подруга Козловського розповіла про його небезпечну службу в Нацгвардії.

Нагадаємо, після отримання повістки влітку 2023 року Козловський близько місяця був на навчаннях, а наприкінці липня розповів, що склав присягу. До вересня він знаходився у бригаді швидкого реагування Національної гвардії України "Рубіж", після чого у мережі почала з'являтися інформація стосовно того, що чоловік перевівся до лав Збройних Сил України. У листопаді Віталій підтвердив це та заявив, що наразі проходить службу в одній з частин, що розташована у Києві. На початку березня цього року знаменитість говорив, що після переведення він служить у президентському оркестрі.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Про таємне одруження, яке сталося у грудні минулого року, Козловський повідомив громадськості лише цієї весни, одночасно з цим розкривши таємницю про те, що він вже став батьком. Обраницею чоловіка, як відомо, стала його піарниця Юлія Бакуменко, з якою він співпрацює вже багато років.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

  • Раніше Козловський дорікнув Кондратюку, що його сини не служать: що відомо про дітей продюсера.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Лідер гурту "МЕРІ" пригадав Олегу Виннику форму російського офіцера

Лідер гурту "МЕРІ" Віктор Винник висловився про Олега Винника, який живе за кордоном під час війни

Вєрка Сердючка раптово скасувала виступ на фестивалі

Вєрка Сердючка не виступатиме на фестивалі ATLAS UNITED 2024 - команда Андрія Данилка назвала причину скасування виступу

Племінник Ольги Сумської відповів, чи порозумівся з акторкою після конфлікту в мережі

Український актор В'ячеслав Хостікоєв розповів, чи порозумівся зі своєю тіткою Ольгою Сумською після його інтерв'ю про Антоніну Паперну в Москві