Лайм

Давно відчували себе сім'єю: Войтенко пригадав день весілля з коханою та пояснив вибір чорних образів

Для зірки це другий шлюб

Днями актор Костянтин Войтенко підтвердив одруження зі своєю обраницею Наталією Камінською. Закохані розписалися в одному з київських РАЦСів, поставши на святі в незвичних чорних образах.

У коментарі "Новому каналу" зірка серіалу "Будиночок на щастя" пояснив вибір такого вбрання, а також розповів про підготовку до особливого дня. Так, чоловік зазначив, що вони вирішили провести розпис лише вдвох, без гостей, аби не відволікатися та максимально насолодитися компанією один одного. Що стосується вибору одягу, то обоє розуміли, що хочуть аби аутфіти для РАЦСу та самого весілля істотно відрізнялися, тому обрали чорні кольори.

Читайте також: Віталій Козловський показав хрестини сина Оскара і розсекретив, хто став хрещеними батьками хлопчика.

Фото: instagram.com/konstantin.voytenko

"День розпочався з того, що ми наряджалися. Наталі півтори години робили зачіску та макіяж. А я за пʼять хвилин умився й був готовий (усміхається). Щодо наших образів: одразу розуміли, що бажаємо чогось незвичного. Ми точно хотіли розділити розпис і святкування весілля, тому вирішили зробити образи, що максимально відрізнятимуться. І от саме в цих вбраннях чорного кольору, які ви побачили, відчули себе максимально комфортно для такої події. Мій костюм приїхав з Іспанії за допомогою друзів. А наречена знайшла сукню українського бренду. У РАЦСі нас розписали буквально за 15 хвилин. Наталі тепер Войтенко, - поділився актор. - До речі, на церемонії взагалі не було гостей, тому що ми хотіли провести цей день лише вдвох. Не відволікаючись ні на що. Потім у нас була неймовірна фотосесія. А далі поїхали в заміський комплекс на два дні".

Фото: instagram.com/konstantin.voytenko

Читайте на тему: Володимир Завадюк висловився про життя після камінг-ауту та показав романтичні фото з коханим.

Костянтин зауважує, що той день був максимально спокійним, і, за його словами, все відбувалося "як потрібно". Він додає, що вони з коханою давно відчували себе родиною і їм незвично було говорити про зустрічання чи називати один одного "хлопець" і "дівчина":

"Знаєте, от пригадую той день і можу впевнено сказати – було комфортно та спокійно. Все відбувалося гармонійно і, як то кажуть, "як треба". Обійшлося без надуманих чи вигаданих ілюзій, тому відчувалася неймовірна сила. Чесно кажучи, нам було вже якось дивно називати одне одного "хлопець" та "дівчина" чи казати "ми зустрічаємося". Давно відчували себе сімʼєю. До кінця не віриться – це правда чи ні? Досі дивуємось! Адже поки трохи незвично називати одне одного "чоловік" і "дружина".

Фото: instagram.com/konstantin.voytenko

Нагадаємо, шлюб з дизайнеркою є другим для знаменитості. До цього він був у законних стосунках танцівницею Валентиною Марініною, з якою розлучився восени 2022 року. Колишня обраниця звинуватила актора у домашньому насильстві та аб'юзивних відносинах. Він своєю чергою подібні закиди на свою адресу заперечував та говорив, що готовий захищати свою репутацію у суді. Від цих стосунків зірка має доньку Емілію, у Наталії також є син від попередніх відносин.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також