Лайм

Дякую за все: Віктор Павлік зворушливо привітав кохану з 30-річчям

Тим часом іменинниця згадала студентські роки

13 червня свій день народження святкує Катерина Репяхова - обраниця українського музиканта Віктора Павліка, разом з яким вона виховує сина Михайла. З цієї нагоди артист опублікував у соцмережах зворушливий пост та присвятив коханій теплі слова.

"Кохана моя, щиро вітаю з днем народження! Бажаю всіх благ! Люблю тебе і дякую за все", - написав музикант у Instagram, а також виклав спільне фото з дружиною. "Дякую, коханий", - відреагувала на його вітання Катерина.

Читайте також: Рятуюся знеболювальними: Віктор Павлік висловився про своє самопочуття після операції на серці.

Фото: instagram.com/viktorpavlik

У той час на своїй сторінці в Instagram іменинниця здивувала прихильників святковими фото та відео. Так, у блозі вона опублікувала ролик, на якому на мить повернулася у студентське життя, а також показала себе зараз. На тлі у цей момент грає пісня Віктора Франковича "Ні обіцянок, ні пробачень". Можна побачити, що 20-річна Катерина слухає її по радіо, а вже у 30 - в живому виконанні народного артиста України, за якого вийшла заміж кілька років тому.

"10 років як одна мить! Життя, куди ти летиш? Я не встигаю", - написала Репяхова у підписі до яскравого ролика.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Катя Павлік (Репяхова) (@repyahovakate)

Окрім того, у stories дівчина зізналася, що почуває себе не на 30, а на 23. Також вона поділилася висновками непростого року, який минув:

"Мій особистий рік був для мене роком відкриття себе як мами. Мами, яка проходить дуже непростий шлях. Я і сама не знала, що я настільки відповідальна, що я настільки сильна фізично і морально. Я віддала себе повністю сину, заради його майбутнього, і я себе почуваю щасливою".

"Іншого шляху я і не хочу. Ціную те, що маю. В мене найкращий син, найкращі рідні і друзі. Найкращі ви", - також зауважила вона.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Нагадаємо, нещодавно пара відзначила четверту річницю шлюбу, і з цієї нагоди зіграла офіційне святкування, оскільки кілька років тому перенесла весілля через певні обставини. Закохані з'явилися у весільних образах, влаштували тихе сімейне свято та поділилися у мережі результатами особливої фотосесії.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Шлюб з Репяховою, яка є його концертною менеджеркою, є четвертим для артиста. Раніше він був у законних стосунках із Ларисою Созаєвою, від якої мав сина Павла. Хлопець помер після двох років боротьби з раком. Від другого шлюбу у співака є донька Христина, а від першого - син Олександр, який нині мешкає за кордоном.

  • Полюбила ще в дитинстві: раніше дружина Віктора Павліка розповідала, як стала фанаткою артиста.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Буде що сказати в суді: адвокат Тімберлейка прокоментував арешт співака через "п'яне" водіння

Адвокат Джастіна Тімберлейка заявив, що має намір рішуче захищати співака в суді, якого звинувачують у водінні у нетверезому стані

Олександр Терен відповів, чи може на "Холостяку" закохатися у жінку з дитиною

Герой 13 сезону шоу "Холостяк" Олександр Терен Будько розповів, чи готовий будувати стосунки з жінкою з дитиною

Війна на виживання українців: лідер гурту "Фіолет" пояснив, чому пішов на фронт на третій рік вторгнення

Український музикант, письменник та лідер рок-гурту Фіолет Сергій Мартинюк зізнався, через що вирішив піти на фронт лише у 2024 році