Лайм

"Зникнення" Кейт Міддлтон: що відомо про місцезнаходження і стан принцеси Уельської

До робочих обов'язків дружина принца Вільяма повернеться не раніше квітня

Кейт Міддлтон, навколо імені якої останнім часом ходить чимало чуток, помітили разом із принцом Вільямом під час спільного шопінгу. Очевидці побачили пару в одному з фермерських магазинів, що розташований неподалік від їхнього будинку, на території Віндзорського парку.

Про це виданню The Sun розповів інсайдер. "Після всіх чуток, які ходили навколо неї, я був приголомшлений, побачивши їх разом. Кейт ходила по магазину з Вільямом, мала щасливий та здоровий вигляд. Дітей з ними не було, але це хороший знак, який вказує на те, що вона успішно одужує", - сказав він.

Читайте також: У ЗМІ повідомили про смерть короля Чарльза: що відомо про цей фейк.

Кейт МіддлтонФото: Getty Images

Нагадаємо, принцеса Уельська продовжує одужувати після операції на черевній порожнині, яку їй зробили у січні. Також джерела, близькі до королівської родини, кажуть, що вже найближчим часом дружина принца Вільяма може розповісти про стан свого здоров'я, аби спростувати неправдиві чутки, які активно поширюються останнім часом.

Оточення, наближене до Кейт і Вільяма, говорить, що скоро пара розкриє більше інформації стосовно одужання Міддлтон. Проте це станеться у "підходящий для цього час". До королівських обов'язків, як відомо, Кейт повернеться не раніше середини квітня.

"Вони доволі відкриті під час спілкування з представниками громадськості, і, ймовірно, скоро принцеса Уельська розповість про стан свого здоров'я та період свого відновлення. Але вона обере слушний час для того, щоб це зробити", - також зазначається у джерелі.

Читайте на тему: Олена Зеленська у Лондоні зустрілася з королевою Каміллою: яким був образ першої леді.

Кейт Міддлтон і принц ВільямФото: instagram.com/princeandprincessofwales

Крім того, з іменем принцеси Уельської пов'язаний нещодавній випадок з невдало відредагованим фото, яке ще більше призвело до хвилювання прихильників та стало причиною того, що вони почали говорити про погіршення її стану. Як відомо, з нагоди Дня матері Міддлтон опублікувала сімейне фото з трьома дітьми, проте уважні користувачі та королівські експерти помітили на знімку невідповідні деталі, які викликали у них багато питань.

У коментарях під відповідним дописом юзери почали обговорювати стан здоров'я Кейт, який, на їхню думку, погіршився, а також стали висловлювати думки стосовно можливого розлучення Кейт та принца Вільяма. Хтось навіть припустив, що Кейт "має психічні проблеми" зі здоров'ям, і через це продовжує тривале лікування, не коментує ситуацію та не з'являється на публіці.

Читайте на нашому сайті: Продовжують виявляти героїзм: король Чарльз захопився українцями у другі роковини війни.

після фото з дітьми Кейт запідозрили у використанні фотошопуФото: pagesix.com

Ще однією причиною для хвилювань стало те, що у ЗМІ заговорили про зв'язок принца Вільяма з Роуз Ханбері, яка доволі давно пов'язана з британською королівською родиною завдяки своєму багатому походженню та престижному місцю у вищому суспільстві. Королівські пліткарі вже кілька років називають Ханбері "ймовірною коханкою Вільяма", хоча прямих доказів цьому немає. Вперше подібні чутки з'явилися у 2019 році, а на тлі новин про здоров'я Кейт Міддлтон та її невдалий фотошоп повернулися у мережу з новою силою.

  • Що відомо про жінку, яку у мережі називають "коханкою принца Вільяма" та чим вона відома, - читайте тут.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків