Лайм

ONUKA пригадала, як народжувала другу дитину під час війни

Співачка одразу ж після пологів ховалася в укритті

Українська співачка Ната Жижченко (солістка гурту ONUKA), яка показувала фанатам, як підросли її діти, пригадала, як народжувала другу дитину під час війни. Її донька Ліна з перших днів життя відчула жахіття війни.

В інтерв’ю виданню NV виконавиця пригадала, як після пологів сиділа з дитиною в укритті. Знаменитість для себе вирішила не виїжджати за межі України.

Читайте також: Alyona Alyona відсвяткувала свій день народження на фронті.

ONUKA з сином і донькоюФото: instagram.com/onukaofficial

"Я вірю в те, що душі самі вибирають, куди вони приходять, і мене це заспокоює. Не просто ж так дитина народилася, щоб першу ніч сидіти в укритті пологового будинку... Ще до повномасштабного вторгнення в мене була депресія. А зараз я взагалі не розумію, звідки воно тоді було й чому. Сьогодні я відчуваю себе набагато стабільнішою емоційно, розумію, чого прагну, що робить мене щасливою", - зізналася співачка.

Діти НаталіїФото: instagram.com/onukaofficial

Жінка пояснила, що її перша вагітність була під час пандемії, коли було спокійно, а друга – у гарячий період війни. Співачка уточнила, що попри небезпеку та страх, вона вирішила народжувати в Києві.

"Все дуже стрімко відбулося. Більшу частину часу ми провели в Чернігові, де планували записати альбом. Привезли апаратуру в дідусеву майстерню, все там облаштували. І от ввечері пʼятниці, 30 червня, ми відправили треки на мастеринг, а в суботу почалися пологи. Тобто Ліна дочекалася, поки ми здамо весь матеріал. В період вагітності та після її народження ми стільки всього встигли зробити. Вона стала таким супутником, який прилаштувався до нашої системи планет", - наголосила співачка.

До слова, співачка ONUKA перебуває у шлюбі з музикантом Євгеном Філатовим. Пара виховує чотирирічного сина Олександра та доньку Ліну.

Раніше ми писали, що Віктор Бронюк різко висловився про співачок-зрадниць Ані Лорак і Таїсію Повалій. Путіністки досі спокійно заробляють криваві рублі в країні-терористці.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Олена Зеленська з'явилася на пресконференції у бордовому костюмі зі спідницею: новий образ першої леді

Дружина президента Володимира Зеленського Олена продемонструвала в мережі модний образ, що складається зі спідниці міді, піджака та туфель-човників  

Марина Боржемська відповіла, чому не наважується на нові стосунки після розлучення з Узелковим

Колишня дружина В'ячеслава Узелкова Марина Боржемська розповіла, що не перебуває у стосунках і пояснила чому

Померла французька акторка Анук Еме - зірка фільму "Чоловік і жінка"

У Парижі на 93 році життя померла французька акторка Анук Еме, яка знімалася у фільмах Федеріко Фелліні і картині "Чоловік та жінка"