Лайм

Ми з ним бачилися: Фіма Константиновський розповів про стан Віктора Розового після важкого поранення

Воїн проходить реабілітацію

Два місяці тому комік і військовослужбовець ЗСУ Віктор Розовий отримав складне осколкове поранення голови. Бійця прооперували нейрохірурги і зараз він проходить реабілітацію. Колега гумориста з "Ліги Сміху" Фіма Константиновський розповів, в якому стані воїн і хто допомагає йому відновлюватися після важкої травми.

В інтерв'ю YouTube-проекту ТСН "Наодинці" Фіма поділився, що бачиться з Віктором, адже їздить до нього до реабілітаційного центру. За його словами, поряд з Розовим знаходиться його дружина Ольга, з якою він зіграв весілля за місяць до поранення. Подробиць Константиновський розповідати не став, але сказав, що Вітя "воїн і молодець".

Читайте також: Сподіваюся, вони не повернуться: гуморист Фіма Константиновський послав Потапа, Винника і Яму.

Фото: instagram.com/viktor.rozoviy

"Я з ним говорив. Ми з ним неодноразово бачилися. Я їжджу до нього", - зізнався Фіма. На запитання, чи Розовий зараз у Києві, Константиновський сказав, що не може нічого розповідати. Також комік зізнався, що був дуже здивований фотографією, яку Віктор Розовий виклав наприкінці травня.

"Я не можу розповідати про Вітю, і так він дуже мало інформації про себе виклав. Я був здивований, коли він виклав фотографію. Але я скажу, що це не найгірша фотографія, яка могла бути, - сказав він. - Вітя проходить процес реабілітаці, є багато людей, які йому в цьому допомагають. Це не знімається, не фотографується, бо це не для цього. Бачились нещодавно, була його дружина, був їхній пес Руслан. Вітя – молодець. Вітя – воїн. Вітя дуже вимогливий до себе. Було важко спочатку".

Фото: Facebook/Єфим Константинівський

Нагадаємо, про поранення Віктора Розового стало відомо на початку квітня. Дружина воїна розповідала, що 21 березня він вирушив на виїзне завдання, де отримав осколкове поранення голови. Йому зробили складну операцію, після якої нейрохірурги та працівники лікарні продовжували надавати чоловікові щоденний догляд та допомогу.

Близько двох тижнів гуморист перебував у важкому стані, але згодом, на щастя, пройшов до тями. Сім'я захисника повідомляла, що планує відправити його до реабілітаційного центру за кордоном.

Раніше Маша Єфросиніна розповіла, як спілкується з чоловіком-військовим, який зараз на фронті.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Будувалися понад 20 років: Джамала висловилася про дім батьків у Криму, який відібрали окупанти

Українська співачка Джамала висловилася про втрату батьківського будинку в окупованому Криму, який відібрали росіяни

Не бачу нічого кримінального: Каменських пояснила, чому продовжує співати російською

Відома українська співачка Настя Каменських не соромиться, що продовжує виконувати свої пісні російською мовою за кордоном  

Маю право: автор хіта "Я з України" заявив, що не вірить зіркам, які перейшли на українську

Соліст гурту "МЕРІ" Віктор Вінник сказав, що думає про артистів, які після початку війни почали виконувати україномовні пісні