Лайм

Я з ним не спілкуюсь: Позитив розповів про Потапа, який живе за кордоном під час війни

Репер і продюсер безперешкодно працює за кордоном

Позитив (Олексій Завгородній) і Потап (Олексій Потапенко) товаришували і співпрацювали протягом 20 років, проте після початку повномасштабної війни їхні дороги розійшлися. Продюсер виїхав за кордон, де розвиває свої нові проекти, а виконавець залишився в Україні: будує сольну кар'єру та особисте життя.

В інтерв'ю "Люкс ФМ" співак зізнався, що зараз не спілкується з Потапом, якого вважав своїм найкращим другом. Ба більше, репер заблокував його у соцмережах. Наразі найближчою людиною для Позитива є його кохана Юлія Сахневич, стосунки з якою зав'язалися після розлучення з дизайнеркою Анною Андрійчук. Також під час війни у артиста з'явилися нові друзі - боєць ЗСУ Даніель Салем і волонтер Денис Христов.

Читайте також: "А у нас все пучком": Потап показав, як виступав з російськомовними піснями в клубі.

Фото: instagram.com/positiff

"Я з ним [Потапом] не спілкуюся. Зараз мій найкращий друг - моя кохана, - зізнався Олексій. - Найчастіше, з ким я бачуся на студії, це Рома Катрук [музичний продюсер, аранжувальник]. Ми з ним багато спілкуємося. Разом творимо, він мій партнер. Даніель Салем і Денис Христов - це люди, яким я завжди пишу, запитую, як у них справи. Салем завжди працює десь на передовій, а Денис Христов також робить добру справу там же. Коло друзів, так, дуже змінилося".

Потап був не лише другом, а й колегою Позитива. Музиканти разом працювали у гурті Mozgi, який після виїзду продюсера з України припинив своє існування. За словами Завгороднього, колектив не хотів продовжувати виступати без Потапенка, адже він – невід'ємна частина гурту.

Фото: instagram.com/realpotap

"Ми їздили з хлопцями на благодійні концерти без Потапа. Але це має бути бажання всіх учасників. Потап - невід'ємна частина колективу. Якщо це все робити без нього, то мені здається, що все буде неповноцінним. Тому так і сталося, що розбіглися. "Мозгамі" можна було займатися ще довго, але я дуже радий, що так сталося, я зробив свій сольний проект", - висловився Позитив про розпад гурту Mozgi.

Також у цьому ж інтерв'ю Позитив розповів про стосунки з Юлією Сахневич.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Будувалися понад 20 років: Джамала висловилася про дім батьків у Криму, який відібрали окупанти

Українська співачка Джамала висловилася про втрату батьківського будинку в окупованому Криму, який відібрали росіяни

Не бачу нічого кримінального: Каменських пояснила, чому продовжує співати російською

Відома українська співачка Настя Каменських не соромиться, що продовжує виконувати свої пісні російською мовою за кордоном  

Маю право: автор хіта "Я з України" заявив, що не вірить зіркам, які перейшли на українську

Соліст гурту "МЕРІ" Віктор Вінник сказав, що думає про артистів, які після початку війни почали виконувати україномовні пісні