Лайм

Броні немає: ведучий Руслан Сенічкін висловився щодо можливої мобілізації

Чи готовий знаменитий телеведучий піти на фронт

Український телеведучий Руслан Сенічкін прокоментував тему мобілізації, яка є однією з найбільш обговорюваних в українському суспільстві. Ведучий "Сніданку з 1+1" зізнався, що не має тимчасової відстрочки від призову, і у разі отримання повістки готовий доєднатися до війська.

"У мене броні немає. Я зараз займаюся питанням обліку, питанням збору документів. Я прописаний в іншому місті, тут я проживаю. Мені потрібно вирішити ці питання", - сказав він в інтерв'ю Аліні Доротюк.

Читайте також: Володимир Дантес висловився про оновлення даних у ТЦК і зізнався, чи має бронь від мобілізації.

Фото: instagram.com/ruslan_senichkin

44-річний Сенічкін додав, що морально готовий до того, що його можуть мобілізувати. І хоча військового досвіду він не має, ведучий не виключає того, що будь-якої миті може опинитися на фронті.

"У разі чого – я готовий, – каже він. – Я морально пропрацював, що я можу бути на війні у формі. У мене військового досвіду немає. Я не проходив кафедру свого часу. Відповідно, уяви такої немає. Тому цьому треба вчитися. Якщо мобілізують, то буду вчитися".

Тему мобілізації також прокоментувала колега Руслана Сенічкіна Людмила Барбір, чий чоловік з перших днів війни захищає країну на фронті. Ведуча "Сніданку з 1+1" вважає, що мобілізація не має бути такою жорсткою, водночас військовим, які третій рік перебувають на передовій, потрібна ротація.

Фото: instagram.com/ruslan_senichkin

"Це [жорстка мобілізація] не зовсім правильно. Треба було раніше все починати. Я вважаю, що треба більше часу давати, щоб люди встигли закінчити свої справи: у когось хвора мати може бути, у когось бізнес. Тобто передати справи, закінчити їх, більше часу для навчання – це дуже важливо. І, звісно, ротацію треба проводити, бо, з іншого боку, хлопці більше не витримують, вони страшні речі там бачать. Це пекло", - висловилася дружина військовослужбовця.

Також у цьому інтерв'ю Людмила Барбір відповіла, чи звільнили стилістку після казусу з костюмом.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Назавжди: Ніколь Кідман романтично привітала чоловіка з 18-ю річницею шлюбу

Оскароносна акторка Ніколь Кідман і кантрі-співак Кіт Урбан показали романтичне фото з нагоди 18-ї річниці весілля

Діти щасливі: Наталія Могилевська показала прийомних доньок на рідкісних кадрах

Відома українська співачка Наталія Могилевська порадувала своїх доньок Софію та Мішель незвичною рослиною, яка харчується комахами

Усик відреагував на підтримку з боку всесвітньо відомого репера

Український боксер Олександр Усик показав фото з американським репером Снуп Доггом та подякував йому за підтримку