Лайм

Племінник Ольги Сумської відповів, чи порозумівся з акторкою після конфлікту в мережі

Відносини родичів зіпсувалися на початку року

Кілька місяців тому Ольга Сумська і В'ячеслав Хостікоєв поконфліктували у мережі. Актор висловився про свою двоюрідну сестру Антоніну Паперну, яка живе в Росії, будує там кар'єру і мовчить про війну в Україні. Артистка бурхливо відреагувала на слова племінника про її старшу доньку, яку вона неодноразово виправдовувала.

В інтерв'ю ЖВЛ син акторів Наталії Сумської і Анатолія Хостікоєва розповів, чи вдалося йому порозумітися зі своєю знаменитою тіткою.

Читайте також: Ольга Сумська заступилася за доньку, яка мовчить про війну і ходить по світським заходам у Москві.

Ольга Сумська, Анатолій Хостікоєв, Антоніна Паперна, Наталія Сумська та В'ячеслав Хостікоєв Фото: Facebook

"Якщо десь у майбутньому ми зможемо до чогось дійти, до якогось миру, якось порозумітися, було б непогано. Для мене це вже так не болить, бо я просто це прийняв. Воно просто так має бути. Не чуємо одне одного і не хочемо розуміти. Кожен залишився при своїй думці. Я гадаю, що хай воно залишається так, як є", - сказав зірка "Скаженого весілля-3".

Нагадаємо, В'ячеслав розповідав, що він намагався зв'язатися з Паперною на початку повномасштабної війни, але вона не відповіла на його повідомлення.

"Мені досі неприємно. Це почуття, коли летять ракети, померла бабуся, і ти пишеш своїй сестрі: "Тоня там таке відбувається! Ракета влучила в будівлю, померла бабуся. Дай відповідь, що у тебе там відбувається?" Я пишу – одне повідомлення, друге, третє, четверте. Вона подивилася, і нуль відповіді. 26-27 лютого це була остання наша комунікація", - сказав він.

Читайте також: Донька Ольги Сумської похвалилася зйомками у російському серіалі.

Журналіст, якому актор давав інтерв'ю, озаглавив відео "Дочка Ольги Сумської у Москві заробляє криваві рублі, на похорон бабусі не відреагувала".

Ольга Сумська тоді на своїй сторінці у соцмережі дуже різко спростувала цю заяву.

"Огидна потвора! Ми ховали бабусю вчотирьох під бомбами 1 березня 2022 року. Я, Віталій, Аня і Тоня на прямому зв'язку! З родини В'ячеслава нікого не було! Для чого ви брешете?", - написала артистка у себе в "сторіз". Кого Сумська назвала "потворою", племінника чи інтерв'юера, невідомо.

Ольга Сумська з дочкою Антоніною Фото: instagram.com/tony__pepper

Зазначимо, що в самому інтерв'ю племінник акторки не заперечував, що його сім'ї не було на прощанні і говорив, що Сумська все зробила, щоби організувати похорон.

Пізніше акторка пояснила свою бурхливу реакцію інтерв'ю племінника.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля