Лайм

Даша Астаф'єва зізналася, як її били за нестандартний одяг

Знаменитість поділилася особистою історією

Даша Астаф'єва, яка до повномасштабної війни була яскравою артисткою та сміливою моделлю, розповіла, що з дитинства відчувала жагу творчості, яка виявлялася навіть в одязі. Майбутня зірка з маленького містечка завжди любила виділитися з натовпу, через що зазнавала фізичного насильства з боку однолітків, які одягалися "як усі".

На особистій сторінці в Instagram знаменитість, яка народилася і виросла в Орджонікідзе (нині – Покров), розповіла, що в місті на Дніпропетровщині свого часу всі носили однаковий одяг. Однак юна Даша не підігравала "моді" тодішніх базарів і невеликих магазинів, а шукала щось нестандартне.

Читайте також: Кайфую від віку: Даша Астаф'єва розповіла про сиве волосся та ін'єкції краси.

Фото: instagram.com/da_astafieva

"Грошей не було, тож моїм "Вогом" та "Фешн віком" були мамині журнали "Мода-95", які вона складала на горищі, - поділилася вона. - Маленьку мене захоплювали нестандартні форми, цікаві фактури, дивні поєднання. Я дивилася, дивилася й дивилася на сторінки та фантазувала, як би перекроїти свій одяг, аби він хоч трошки походив на те, що я бачила на моделях".

Даша розповіла, що половину своїх речей перешила разом зі своєю сусідкою, яка мала швейну машинку.

"Поки всі носили однакові штанці та футболки, я тягала мамині сабо, костюми у стилі сафарі, шкіряні жакети та дивакуваті костюми-трійки", - додала вона.

Фото: instagram.com/da_astafieva

Модні експерименти Астаф'євої не подобалися її одноліткам, і вони застосовували до неї фізичну силу.

"Звичайно, отримувала за цю фешн-нахабність п*зди. Кому ж подобаються білі курки? Шифонова спідниця під кофту? Сю-ю-да. Костюмчик з чоловічою краваткою? На-а-а", - не стримуючись згадала вона.

Проте Даша не звертала уваги на образи і знущання, адже не хотіла бути сірою масою.

"Мені здається, завзятість та бажання бути яскравішим роблять великі справи. Краще бути в унікальних потертих ботах, які вдалося надибати на секонді, ніж намагатися виліпити з себе гладеньку статую у випрасуваній сорочці, що одягнена на кожного третьому. Краще начепити олдскульні бабусині перли, ніж чокер із трояндою, що продається майже у всіх магазинах жіночого одягу. Краще відрізнятися своєю химерністю та експресивністю, ніж зливатися з натовпом", - підкреслила вона.

Фото: instagram.com/da_astafieva

Раніше Даша Астаф'єва у надвідвертій сукні з відкритим бюстом розповіла про невдалі стосунки.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля