Лайм

"Дочекалися!" Фільм Любомира Левицького про Третю штурмову вийшов на NETFLIX

У картині показані реальні кадри, зняті українськими бійцями

Стрімінгова платформа Netflix випустила документальний фільм "Ми були рекрутами", присвячений воїнам 3-ї окремої штурмової бригади. Про це повідомив режисер картини Любомир Левицький.

"Ну все, дочекалися, фільм "Ми були рекрутами" вийшов на Netflix, - написав він на своїй facebook-сторінці. - Фільм підкорив серця десятки тисяч глядачів в кінотеатрах і сьогодні нарешті хлопці і дівчата в полях мають змогу глянути цю роботу. Ну і звісно всі ті хто практикує домашній перегляд під щось смачненьке".

Читайте також: Netflix хоче перетворити український фільм "Довбуш" на пригодницький серіал.

Фото: facebook.com/lybomir.levitsky

"Ми були рекрутами – це не просто фільм. Це щира та емоційна розповідь про звичайних людей, які стали героями. Вона висвітлює історії про мужність, дружбу та самопожертву. Цей фільм – запрошення приєднатися до історії, до боротьби за кожен день, за кожен момент життя", – додав Левицький.

Картина про Третю штурмову - це документальний фільм, який представлений у художній формі. У ній показані як реальні кадри, зняті воїнами під час виконання бойових завдань, так й художні вставки.

У центрі сюжету – 19-річний Борис Савенко, рекрут 3-ї окремої штурмової бригади з позивним "Журналіст". Його очима показаний шлях воїна від перших кроків під час проходження курсу молодого бійця до справжніх дій на лінії бойового зіткнення. На прикладі побратимів, з якими він спілкується, показано, наскільки різними є люди, які потрапили до лав війська.

Раніше українська акторка Іванна Сахно розірвала контракт з Netflix через роль росіянки.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

"Виглядала, як суперзірка": Ірина Сопонару показала свої весільні образи

Акторка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару показала, який вигляд мала на весіллі з коханим-іноземцем Рісом

Ірина Білик показала, як підріс її син Табріз і розповіла про його першу закоханість

Ірина Білик показала, який вигляд має її молодший син Табріз, який народився у шлюбі з російським режисером Асланом Ахмадовим

Військові - головні люди зараз: Решетнік висловився про реакцію українців на нового "Холостяка"

Ведучий "Холостяка" Григорій Решетнік розповів, як українці відреагували на те, що героєм 13-го сезону став військовий Олександр Терен Будько