Лайм

Ірина Білик показала, як підріс її син Табріз і розповіла про його першу закоханість

Нині хлопчику 8 років

Ірина Білик – мама двох синів. Співачка виховує 24-річного Гліба від моделі Андрія Оверчука та 8-річного Табріза, який з'явився у шлюбі з московським фотографом Асланом Ахмадовим, який розпався у 2021 році. Діти артистки рідко з'являються у соцмережах своєї знаменитої мами, але мила новина про молодшу дитину змусила її зробити виняток.

На особистій сторінці в Instagram Білик опублікувала дві фотографії Табріза і повідомила, що її син вперше закохався. Хлопчик сам про це розповів своїй мамі, з якою у нього, схоже, довірчі стосунки. На тлі зворушливого зізнання своєї дитини співачка поринула у спогади про своє перше кохання.

Читайте також: Це ганьба для нього: Ірина Білик розлютилася на колишнього чоловіка через концерт у Москві.

Фото: instagram.com/bilyk_iryna

"Пам'ятаєте своє перше кохання в дитинстві? Я вперше закохалася в сусідського хлопчика на ім'я Саша, коли мені було всього шість років! А у вас були такі дитячі захоплення? До речі, Табріз мені зізнався, що закоханий у дівчинку", - написала Ірина.

Підписники співачки у коментарях діляться своїми дитячими історіями та роблять компліменти Табрізу, який росте справжнім красенем.

"Яка гарна дитина", "Мамин красень", "Дуже милий і гарний синочок!", "Боже, який красень", "Оце красень!", "А я закохалася в Табріза. Який гарний хлопчик!", "Неймовірна дитина, який же він красень", "Який гарний хлопчик! Космос!", "Дуже красивий хлопчик" , - захоплюються красою Табріза шанувальники Ірини Білик.

Фото: instagram.com/bilyk_iryna

Нагадаємо, Табріз народився у 2016 році за допомогою сурогатної матері. Батьком хлопчика є російський режисер і фотограф Аслан Ахмадов, з яким співачка була у шлюбі 6 років. Сім'я жила на дві країни, і саме тривала відстань і стала причиною розлучення.

Фото: instagram.com/bilyk_iryna

Дізнайтеся також, який вигляд має старший син Ірини Білик і де він перебуває під час повномасштабної війни.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

"Виглядала, як суперзірка": Ірина Сопонару показала свої весільні образи

Акторка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару показала, який вигляд мала на весіллі з коханим-іноземцем Рісом

Військові - головні люди зараз: Решетнік висловився про реакцію українців на нового "Холостяка"

Ведучий "Холостяка" Григорій Решетнік розповів, як українці відреагували на те, що героєм 13-го сезону став військовий Олександр Терен Будько

Валентина Хамайко вийшла заміж за Оністрата через 18 років спільного життя: щасливі фото сім'ї

Українська телеведуча Валентина Хамайко і військовослужбовець ЗСУ Андрій Оністрат одружилися через 18 років спільного життя