Лайм

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Прем'єра відбудеться цієї осені

Днями телеканал "СТБ" оголосив ім'я нового "холостяка" - ним виявився військовослужбовець, ветеран Олександр "Терен" Будько. Згодом творці популярного проекту повідомили, що українки активно подають заявки на кастинг, і за добу надійшло більше 500 анкет.

Про це представники телеканалу розповіли на своїй сторінці в Instagram. Зокрема, у відповідній публікації йдеться про те, що "дівчата обвалили сайт, а анкети падають кожні дві хвилини".

Читайте також: Раніше Будько розповів, як Кухар і Стоянов за кордоном заробляють на російському балеті.

Фото: instagram.com/holostyakstb

"Ви обвалили нам сайт на 13 хвилин. Лише за першу добу "Холостяку" надійшло більше 500 анкет, і вони продовжують і продовжують поступати! Ваша шалена активність - у саме наше серденько. Але ми завжди знали, що українські дівчата знаються на чоловіках. А Сашко взагалі вартує усієї вашої любові!" - говориться у публікації.

Окрім того, у коментарі до поста Григорій Решетник, який є незмінним ведучим реаліті-шоу, зазначив, що українців "чекає знаковий сезон".

"13 числа оголосили "Холостяка", 13 сезон проекту, на 13 хвилин ліг сайт, і 13 - улюблене число Сашка. Нас точно чекає знаковий сезон! Сашко, що ти робиш?" - написав шоумен.

Олександр Будько позивним "Терен" втратив обидві ноги на фронті, пройшов реабілітацію у США, а згодом присвятив себе публічній діяльності.

Читайте на тему: Ветеран Олександр Терен розповів, які виплати отримує від держави після втрати кінцівок на війні.

Фото: instagram.com/holostyakstb

Коментуючи свою участь у новому сезоні "Холостяка", захисник ділився, що мріє зустріти на шоу справжнє кохання. Окрім того, ветеран розповідав, якою бачить свою майбутню супутницю:

"Я не шукаю ідеал. Я шукаю ту, чиїм внутрішнім світом буду захоплюватись. Мене цікавлять розумні прогресивні дівчата, з якими можна легко спілкуватися на будь-які теми. Які щиро реагують на жарти, тому що я багато жартую й інколи досить нетипово. Мені дуже відгукується, коли дівчина прагне змін у собі та в суспільстві. І мені важливо, щоб вона була україномовна, підтримувала всі ідеї єдиної, соборної, міцної України без ніяких сумнівів. Щоб це була людина з високою повагою до ветеранів, якій не байдужі теми безбар’єрності та інклюзивності простору".

Нагадаємо, прем'єра "Холостяка-13" запланована вже на цю осінь. Вперше за всі сезони програми ім'я головного героя оголосили одночасно із запрошенням у проект дівчат, які претендують на місця учасниць.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також