Лайм

Як швидко летить час: Лілія Ребрик замилувала відео з донечкою, якій виповнилося 4 місяці

Знаменитість показала, як підросла Адель

У березні телеведуча Лілія Ребрик і хореограф Андрій Дикий утретє стали батьками - у зіркового подружжя народилася ще одна дівчинка. 15 липня третій донечці пари виповнилося 4 місяці, і акторка традиційно показала миле відео з маленькою Адель.

На особистій сторінці в Instagram ведуча опублікувала ролик з крихіткою і бенто-тортиком, і супроводила кадри зворушливими словами. Лілія, яка обирає для сімейних фотосесій вбрання у стилі Family look, вбрала доньку у схожу сукню.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

"4 місяці. Це неймовірно, як швидко летить час. Як швидко Адель росте. Як за нею цікаво спостерігати. Як цікаво відкривати їй світ… Ти наш антистрес. Любимо тебе, крихітко", - написала Ребрик.

Шанувальники у коментарях привітали "дику сімейку" з важливою датою та наробили компліментів крихітці Адель.

"У таких безмежно красивих людей виходять фантастично гарні дітки! Вітаю Дику сімейку!", "Вітаємо маленьку перлинку. Нехай росте здоровою, щасливою, коханою всім на радість", "Яка гарненька. Вітаємо! Мирного дитинства", "Як швидко ростуть чужі дітки! Маленьке диво", - пишуть підписники.

Переглянути цей допис до Instagram

Лілія Ребрик (@liliia.rebrik)

Нагадаємо, Лілія Ребрик та Андрій Дикий познайомилися на шоу "Танці з зірками" у 2011 році. Романтичні стосунки між ними почалися після зйомок танцювального проекту, і вони незабаром одружилися. У 2012 році в їхній сім'ї з'явилася перша донька Діана. Друга Поліна народилася у 2018 році. 15 березня 2024 року 42-річна телеведуча стала мамою дівчинки Адель.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Раніше Лілія Ребрик розповіла про стосунки з чоловіком після народження третьої дитини.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також