Лайм

Співачка Lama розповіла, чи відповіла Стівену Кінгу, який згадував її у соцмережі

Артистка згадала свою реакцію на допис "Короля Жахів"

Стівен Кінг від початку повномасштабного вторгнення РФ підтримує Україну і засуджує політику "лисого ідіота" Путіна. Американський письменник уважно стежить за подіями у нашій країні і часто пише дописи про війну на своїй сторінці у соцмережі X (колишній Twitter).

В одному зі своїх твітів "Король Жахів" порадив підписникам послухати пісню української співачки Lama (справжнє ім'я – Наталія Дзеньків). Кінг опублікував посилання на хіт виконавиці 2016 року "Не кажу прощай", додавши цитату: "Послухайте для задоволення, у той час як Україна чинить опір)".

Читайте також: Припиніть бомбити мирних жителів України: Стівен Кінг написав послання росіянам.

Фото: instagram.com/lamaukraine

Цей допис був опублікований ще у квітні 2022 року, проте досі приємно дивує українців. Через два роки Lama розповіла, як вона відреагувала на згадку про свою пісню легендою і чи відповіла вона Кінгу у коментарях.

Фото: x.com/stephenking

"Це було для мене відкриттям, - зізналася співачка в ефірі "Сніданку з 1+1". - Він же не з України, але він дуже вболівав за Україну. Він десь там далеко, він дивився, мабуть, всіх українських артистів, що тут відбувається. Він написав у своєму Твіттері: "Поки Україна чинить опір, ви послухайте пісню Lama "Не кажи прощай".

Також співачка пояснила, чому, на її думку, її пісня "Не кажу прощай" стала популярною лише через 7 років.

"Значить є енергія, є сила, десь певною мірою недооцінена. Просто воно було тоді на піку, можливо люди недооцінили, не розуміли, тому що було багато всякого різного продукту. А зараз воно стало необхідним, тому що після початку вторгнення вже змінилися у людей пріоритети, цінності, і люди зрозуміли, що ця музика - вічна. Вона понад часом", - вважає Lama.

На запитання, чи відповіла вона Стівену Кінгу, співачка сказала, що вона не зареєстрована у Twitter.

Також Lama згадала, як одного разу її у друзі додала Біллі Айліш. "Вона мене занесла до свого списку - фотографії, які могли побачити лише окреме коло людей. Я була у цьому списку", - розповіла українська виконавиця.

Стівен Кінг - один з найпопулярніших американських письменників. На його рахунку понад 200 книг, багато з яких отримали кілька кіноадаптацій. Серед творів "Короля Жахів" - "Сяйво", цикл "Темна вежа", "Цвинтар домашніх тварин", "Воно", "Зелена миля", "Буря століття", "Під куполом", "Доктор Сон" та інші.

Після 24 лютого 2022 року Кінг проявив себе як затятий прихильник України. Він одразу відмовився видавати свої книги у РФ і закликав фоловерів не вірити росЗМІ. Ракетні атаки росіян письменник називає терактами, а також саркастично жартує про Путіна і мріє про його поразку.

Фото: x.com/stephenking

Раніше Lama вперше зізналася, чому вирішила не народжувати дітей. Нині співачці 48 років.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також