Лайм

Я була в шоці: MamaRika здивувала, як деякі українці захищали зрадницю Повалій

Співачка висловилася про артистів, які зрадили Україну

Уродженка Київської області Таїсія Повалій завжди мала проросійську позицію, а напередодні повномасштабного вторгнення втекла в Росію, де отримала громадянство країни-терористки і публічно підтримала війну в Україні. Зрадницьку позицію співачки засудили як її колеги, так й звичайні українці, але, як виявилося, не всі.

Українська співачка MamaRika, яка у своїх соцмережах "розносить" зрадників України, зіткнулася із засудженням через хейт Повалій. В YouTube-проекті NABARI виконавиця зізналася, що деякі її підписники досі захищають колаборантку, яка заявила, що "Путін позбавляє світ від нацизму".

Читайте також: Закликала захопити всю Україну: СБУ повідомила про підозру зрадниці Таїсії Повалій.

Фото: instagram.com/mamarika_official

"Таюся - к*нчена голова. Я це не раз говорила, і навіть хтось там, ще дожили люди, які захищали її. Я була в шоці", - зізналася MamaRika (справжнє ім'я – Анастасія Кочетова). "Насті в коменти писали: "Як ти смієш на Повалій", - додав Сергій Середа, чоловік співачки.

Фото: instagram.com/tpovaliy_concert

Також співачка різко висловилася про Потапа, який у період великої війни живе і працює за кордоном. Відповідаючи на запитання, з ким із українських артистів вона ніколи б не записала фіт, MamaRika назвала Олексія Потапенка. Виконавиця висміяла репера і продюсера, який напередодні російського вторгнення опинився в Барселоні, назвавши його "іспанським говяжим хамоном".

Фото: instagram.com/realpotap

Раніше MamaRika згадала, як Повалій "зливала" українських артистів на музичному шоу.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також