Лайм

Дало ускладнення: Ілона Гвоздьова поскаржилася на проблеми зі здоров'ям після вітрянки

Танцівниця перенесла "дитячу" хворобу у 35 років

На початку липня Ілона Гвоздьова, яка торік зробила маммопластику, перехворіла на вітрянку. Спочатку 35-річна хореограф думала, що перенесла вірусне захворювання у легкій формі, утім у танцівниці з'явилися ускладнення.

В Instagram-"історіях" знаменитість зізналася, що після перенесеної вітряної віспи її здоров'я погіршилося. Наразі Ілона проходить обстеження всього організму, аби зрозуміти причину свого стану.

Читайте також: Зроблено з любов'ю: Ілона Гвоздьова через 6 місяців після маммопластики похвалилася результатом.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

"Я так раділа, коли думала, що в 35 років я начебто легко перенесла вітрянку, але сталося не так як гадалося. Перенесла то я її перенесла, але ускладнення все одно дало. Бо потім у мене сталася пневмонія, зараз здаю всі аналізи, перевіряюсь, тому що кожен день у мене з'являються якісь нові симптоми якихось незрозумілих історій. Короче кажучи, організм дав збій", - розповіла Гвоздьова своїм підписникам.

Танцівниця додала, що такий збій організму може статися через накопичувальний стрес, і імунна система в якийсь момент просто не витримала. "Тож бережіть себе, прислухайтеся до себе, вмійте відпочивати і не нехтуйте здоров'ям", - закликала знаменитість.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Раніше Ілона Гвоздьова ділилася думкою, що могла захворіти на вітрянку не випадково.

"Одна моя знайома сказала, що вітрянка в дорослому віці з точки зору психосоматики - це слідча дія на підсвідомому рівні між тим що я "хочу робити" і тим що "необхідно робити", постійний тиск з боку спільноти людей та їхні очікування, розбіжність між потребами моїми і потребами інших людей! Тобто тіло йде в блок і змушує зупинитись, замислитись, згадати незакриті гештальти, неопрацьовані і не пережиті образи! Варто все згадати, переосмислити, відпустити та йти далі жити своє життя, - ділилася вона. - І я цілком з нею згодна, бо за останні три місяці я дійсно наче в темно-сірій зоні (хвороба дітей, аварія, хвороба моя, зриви по роботі і постійні палки в колеса з різних боків), наче хто наврочив".

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Раніше Ілона Гвоздьова показала, як житло її свекрів постраждало внаслідок ракетної атаки.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також