Лайм

Лихо не оминуло: Ілона Гвоздьова показала, як житло її свекрів постраждало внаслідок ракетної атаки

Цю страшну ніч зірка провела в укритті із дитиною

Внаслідок масованої ракетної атаки по українських містах постраждала нерухомість не лише депутатки Кіри Рудик та кулінарної експертки Тетяни Літвінової. Також пошкоджень зазнало житло свекрів танцівниці Ілони Гвоздьової. Про наслідки ворожого обстрілу вона розповіла у соцмережах.

На своїй сторінці в Instagram-stories знаменитість оприлюднила кадри заміського будинку. Можна побачити, що в будинку вибило вікна. Також вона показала дірки у склі, яке ще не посипалося повністю, та зняла двір, де видніються повалені через удар дроти.

Читайте на тему: Спалахи, валить дим: зірки відреагували на масований ракетний обстріл 2 січня.

Фото: instagram.com/stories/ilonagvozdeva

Під час ракетної атаки Гвоздьова разом із сином знаходилася в укритті в своєму власному будинку.

Фото: instagram.com/stories/ilonagvozdeva

"Ніч була жахлива для усієї країни. Нашу сімʼю лихо не оминуло теж, але усі живі, і за це дякуємо", - писала українка. Пізніше вона подякувала силам ППО за успішні результати щодо захисту.

Фото: instagram.com/stories/ilonagvozdeva

Фото: instagram.com/stories/ilonagvozdeva

Нагадаємо, у березні 2022 року в результаті російської агресії постраждав дім свекрів Гвоздьової. Тоді вона заявила, що відбудує нерухомість, а російських загарбників "закопає в фундамент".

Читайте також: Семиметрова вирва і випалені вщент квартири: в будинку на київській Солом’янці почали розбір руйнувань, фоторепортаж.

Згодом знаменитість ділилася, що житло таки вдалося відбудувати, а сама вона з чоловіком та дітьми переїхала до нового маєтку, який на той момент був ще на етапі будівництва.

2 січня країна-окупант Росія нанесла чергову масовану ракетну атаку по нашій країні. Більшість запущених ворогом ракет було збито ПВО, але, на жаль, не обійшлося без загиблих та поранених. Найбільше дісталося Києву та Харкову.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв