Лайм

Нинішня і колишня дружини Володимира Остапчука посварилися в мережі: що сталося

Жінки влаштували публічний конфлікт

Днями вийшло інтерв'ю з Христиною Горняк, в якому вона знову торкнулася теми скандального поділу майна після розлучення з Володимиром Остапчуком. Нинішній дружині шоумена Катерині Полтавській, вочевидь, не сподобалися одкровення його колишньої, і вона вирішила присвятити їй кілька різких сторіз в Instagram. Нотаріус на них відреагувала.

23-річна бізнесвумен назвала 37-річну юристку "тьотею" і попросила більше публічно не порушувати питання розлучення та спільного будинку з Остапчуком. Полтавська нагадала, що за півтора роки жодного разу не присвячувала свої дописи Горняк та запевнила, що не писала їй негативних слів анонімно.

Читайте також: У Вови хороший смак: молода обраниця Остапчука прокоментувала зовнішність його колишніх дружин.

Катерина Полтавська, Христина Горняк Фото: instagram.com/poka.tya / instagram.com/kristygor

"Тьоть, отстань... Коли закінчаться всі YouTube-канали, на яких можна розповісти одну й ту саму інформацію, доведеться створити свій. Безкоштовна порада, виходить що, - пише Катерина. - Скільки б мені всього не писали, як би не намагалися зіштовхнути нас лобами, але я не велася на провокації і мовчала. Але людина вирішила вірити анонімним акаунтам, яким тільки того й треба було, щоб ми влаштували публічний цирк.Ну може так простіше переживати, не знаю. Тому тепер будемо сміятися разом".

Фото: instagram.com/poka.tya

Далі дружина телеведучого опублікувала картинку з іграшковим будинком із конструктора Lego, яку їй надіслали підписники з порадою подарувати його Христині. Як відомо, Горняк і Остапчук після розлучення не можуть поділити котедж під Києвом, який будували у шлюбі. Шоумен планує в ньому жити з новою обраницею і нібито її туди вже прописав.

Фото: instagram.com/poka.tya

Христина, у свою чергу, порушила тему ейджизму і натякнула на погане виховання Катерини. І додала, що ніяким чином нікого не ображала в інтерв'ю, а обливання брудом залишить "молодому поколінню".

Читайте також: Вважається спільним: колишня дружина Остапчука прокоментувала суперечку через будинок під Києвом.

Фото: instagram.com/kristygor

Дружина Остапчука відповіла, що у звернення "тьотя" не вкладала поняття "стара жінка", і Христина це сама "додумала". Катерина звинуватила колишню свого чоловіка в тому, що вона "маніпулює віком" і сама "ображає жінок" 30+.

Фото: instagram.com/poka.tya

Горняк заявила, що Полтавська "виправдовується" і згадала скандальні заяви колишнього чоловіка.

"Звичайно, що зараз вже можна виправдовуватися, хто що мав на увазі, називаючи мене певними словами, але перш ніж говорити, треба думати. Не важливо, тут тобі 20, 30 або 50. Бо щось взяли собі за моду давати оціночні судження жінкам, хто молодий , хто 10/10, а хто ні", - написала блогерка.

Фото: instagram.com/kristygor

Раніше Володимир Остапчук і Катерина Полтавська красномовно підтвердили своє одруження.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця та яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників

Євген Кошовий розповів про службу Пікалова та іншого учасника "Кварталу" в Нацгвардії

Олександр Пікалов і Володимир Мартинець служать - про обов'язки кварталівців розповів їхній колега Євген Кошовий