Лайм

Називають "нитіками": 11-річна донька Жені Галича розповіла про ставлення деяких поляків до українців

Сім'я музиканта знайшла тимчасовий прихисток у Варшаві

Дружина і діти Жені Галича, який лікувався від алкоголізму, у період повномасштабного вторгнення живуть у Польщі. В Україну сім'я лідера гурту O.Torval і військовослужбовця ЗСУ повертатися наразі не планує. За останні два роки донька і син музиканта приїжджали додому кілька разів. Під час нещодавнього візиту до Києва спадкоємці рокера відвідали концерт тата і дали невелике інтерв'ю.

Спілкуючись із журналісткою "Люкс ФМ" 11-річна Єва і 7-річний Даня розповіли про життя у Варшаві та про ставлення деяких поляків до українців. Донька музиканта зізналася, що має у Польщі багато друзів та знайомих, але також їй зустрічалися люди, які негативно налаштовані до переселенців з України.

Читайте також: Захищає нас з мамою: 4-річна донька Наталки Карпи зворушила словами про тата-військового.

Сім'я Жені Галича Фото: instagram.com/lera_galich

"Подружок багато. І друзів, і знайомих, і з однокласниками дружу. Але є також поляки, які погано говорять про Україну. Вони кажуть, щоб ми поверталися в Україну, бо всі українці "нитіки", "токсіки" і все таке. Але я намагаюся не звертати на цей негатив уваги, - сказала Єва. - Нам хочеться залишитися в Києві, тут все по-домашньому, прикольно, своя атмосфера. У Польщі теж прикольно, але Україна все ж таки в сердечку".

Донька Жені Галича ходить у польську школу – дівчинка перейшла до п'ятого класу. Даня у вересні вперше сяде за парту. "Польща мені взагалі не подобається, - зізнається 7-річний син музиканта. - Я кожен день сподіваюся, що війна закінчиться".

Раніше Женя Галич розповів, як поєднує військову службу з творчістю.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також