Лайм

Зовсім інше життя: Марія Яремчук вперше висловилася про своє материнство

Нещодавно співачка вперше стала мамою

Марія Яремчук, яка емоційно підтвердила народження первістка, вперше публічно заговорила про своє материнство. Також співачка відповіла, як реагує на плітки про своє особисте життя, які періодично з'являються у пресі.

В інтерв'ю каналу М1 виконавиця, яка народила кілька місяців тому, зізналася, що поки не прийшла до звичного темпу життя. "Це вже зовсім інше життя. Звичайно, воно отримало новий зміст, і це найбільша радість у світі - діти", - зізналася 31-річна артистка.

Читайте також: Маша Єфросиніна після нічної ракетної атаки росіян шокувала фразою 9-річного сина.

Марія Яремчук зараз Фото: Скріншот

Що стосується чуток, то на них Марія не реагує. "Я нікого собі не чіпала, а воно трохи щось там закрутилося у ЗМІ, ну нічого страшного. Почитала, відклала та сконцентрувалася на дитині", - сказала вона.

Нагадаємо, Марії Яремчук вже кілька років приписують роман із Олександром Пономарьовим, а після "зливу" журналістам інформації, що вона стала мамою, 50-річного артиста почали називати батьком сина співачки.

"Завдяки ствердним заголовкам навіть сусіди тепер нежартівливо питують: "А де Саша, це правда?" (Аж незручно перед жінкою Сашка, що вже говорити про те, як це читати батькові мого сина!", - обурювалася раніше виконавиця.

Також Яремчук розповіла, чи планує вона повертатись на сцену. Співачка зізналася, що пише пісні, які називає своїми "творчими дітьми", але співати вона поки не хоче.

Раніше Наталія Могилевська у день свого 49-річчя показала названих доньок і зворушила зверненням до коханого.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також