Лайм

Олександр Пономарьов показав свого дорослого сина: який вигляд має 17-річний Сашко

Також у співака є донька від першого шлюбу

9 серпня Олександру Пономарьову виповнився 51 рік. Привітати батька з днем народження приїхав його син Сашко, який народився у другому шлюбі співака.

На особистій сторінці в Instagram зірковий іменинник показав фото з 17-річним спадкоємцем, який вже вищий за свого татка-артиста. У кадр також потрапили улюблені собаки Пономарьова – всі у святкових ковпачках. "Народився о 16:00, стрибнув у воду за традицією! Син приїхав привітати! Улюблена живність поряд! Слава Богу!", - підписав знімок Олександр-старший.

Читайте також: Не зміг пробачити зраду: Олександр Пономарьов назвав причини своїх розлучень.

Син Олександра Пономарьова Фото: instagram.com/ponomaryovoleksandr

Шанувальники у коментарях привітали співака з 51-річчям і написали, що його син виріс таким же красенем, як і його зірковий батько.

"Щирі привітання, Олександре! Щасливої долі і багато років! Син – красень, як і Ви", "Ну що батько, син то який красень", "Так схожі. Многая Літа! Благая Літа!", - пишуть підписники народного артиста.

Нагадаємо, Олександр Пономарьов двічі був одружений. У шлюбі з першою дружиною Оленою Мозговою співак прожив 10 років. За цей час у них народилася донька Євгенія. Вже у 2006 році артист одружився вдруге з Вікторією Мартинюк, яка у 2007 році народила йому сина Олександра.

У 2011-му подружжя розлучилося, оскільки жінка поставила співаку ультиматум: або вона, або донька Женя, яка жила з батьком після розлучення з Мозговою. "Я сказав, що я доньку обрати не можу, вона вже обрана, а дружину можу. І так ми розійшлися", - зізнавався Пономарьов.

Нині у житті артиста є кохана жінка, але він не поспішає представляти її публіці, бо вважає себе "забобонною людиною".

З колишніми дружинами співак не спілкується, але підтримує стосунки зі всіма своїми дітьми, а також із Зоєю – донькою Олени Мозгової, яку виховував із дитинства.

Пономарьов із дітьми: Олександром, Євгенією і Зоєю Фото: instagram.com/ponomaryovoleksandr

Раніше Ганна Різатдінова показала рідкісні фото з сином, якого народила від екснардепа Онищенка.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також