Лайм

Різатдінова показала рідкісні фото з сином, якого народила від екснардепа Онищенка

Який вигляд має 6-річний Роман

Художня гімнастка Ганна Різатдінова сама виховує сина Романа, якого народила у шлюбі з колишнім народним депутатом Олександром Онищенком. Спортсменка рідко публікує в соцмережах фото хлопчика, але зараз зробила виняток і показала, як підросла її дитина, якій у листопаді виповниться 7 років.

В Instagram-історіях зіркова мама виклала кілька кадрів із купе поїзда і розповіла, що на них із Ромою чекає справжнє спортивне турне. "Вже завтра будемо у Карпатах тренувати дівчт з rizatdinova.academy [Академія художньої гімнастики Різатдінової]. Далі вирушаємо у Валенсію на міжнародні спортивні збори з художньої гімнастики", - поділилася призерка "Олімпійських ігор-2016".

Читайте також: "Дякую" війні: Ганна Різатдінова розповіла, що після виїзду з України розірвала стосунки з коханим.

Фото: instagram.com/anna_rizatdinova

За скандальним олігархом гімнастка була заміжня два роки. Раніше Різатдінова розповідала, що їхні стосунки з Онищенком були справжніми та відвертими. І незважаючи на те, що її оточення було проти цього роману, Ганна не шкодує, що була дружиною екснардепа-втікача.

"Мені здавалося, що я потрапила просто в казку. Казку не в матеріальному плані. Хоча люди, як говорили, так і будуть говорити, що він купив мене літаками, дорогими машинами. Ні, він купив мене своїм ставленням. Він мене просто носив на руках", - зізнавалася гімнастка.

Втім, казка тривала недовго, і у 2019 році, коли їхньому синові було два роки, пара розлучилася. Зараз із батьком своєї дитини гімнастка спілкується лише за потреби.

Фото: instagram.com/anna_rizatdinova

"Коли мені потрібно зробити якийсь документ саме щодо дитини чи якийсь договір на паспорт, так, звичайно, ми спілкуємося. Але інших спільних тем у нас немає. Дитина в основному живе зі мною, менше спілкування саме з татом, але у його є мати", - говорила нещодавно Ганна.

Нагадаємо, Олександр Онищенко давно втік із України. У квітні 2024 року скандального нардепа визнали винним в організації газових схем та заочно призначили йому 15 років позбавлення волі.

Одіозний олігарх є батьком чотирьох дітей, але в його Instagram з'являється лише дворічна донька, яку він називає своїм "головним досягненням останнього десятиліття". Дівчинка народилася у Німеччині.

Фото: instagram.com/aleksandr.onyshenko

Раніше Марія Яремчук, яка кілька місяців тому народила первістка, вперше висловилася про своє материнство.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також