Лайм

Моя мрія – потрапити на "Холостяк": українська співачка заінтригувала участю у 13 сезоні

Прем'єра нового сезону цієї осені

СТБ знімає 13 сезон шоу "Холостяк" із 28-річним ветераном війни Олександром Будьком з позивним "Терен". Цьогоріч телеканал прийняв рекордну кількість анкет від дівчат, які бажають побудувати стосунки з військовим, і серед них може бути українська співачка SOWA.

В інтерв'ю Наталії Тур у "ТУР Зірками" на Люкс ФМ 20-річна виконавиця завуальовано прокоментувала свою можливу участь у 13 сезоні шоу, але не стала приховувати, що "Холостяк" – її мрія. Також юна співачка поділилася своїм пікантним бажанням, пов'язаним із цьогорічним героєм.

Читайте також: Не відчуваю дискомфорту: "Холостяк" Олександр Терен розповів про побачення на протезах.

Фото: instagram.com/sowa_official_

"Можливо правда, можливо ні, - відповіла SOWA на запитання журналістки, чи правда, що вона - одна з учасниць шоу "Холостяк-13". - Чому вирішила взяти участь? Знаєте, мені 20 років, і я досі цнотлива. І саме тому, напевно, це сприяло тому, що я хотіла в шоу "Холостяк". Взагалі, у мене мрія - потрапити в це шоу, і звичайно, я буду випробовувати свої сили до кінця, навіть якщо мені буде 25 років і я буду цнотлива, тому що хотілося б втратити цноту саме з таким чоловіком, як наш цьогорічний холостяк".

На запитання журналістки, чи не боїться вона, що така смілива заява може налякати Терена, співачка відповіла, що ні. "Олександр, він мужній чоловік, дуже досвідчений чоловік, це видно", - додала ймовірна учасниця 13-го сезону реаліті.

Відповідаючи, як вона ставиться до конкуренції на шоу "Холостяк", SOWA сказала, що не хоче "провокувати боротьбу серед жінок", бо вона "за фемінізм".

SOWA (справжнє ім'я – Діана Горбяк) – українська співачка і авторка пісень родом зі Львова. Дівчина двічі брала участь у Нацвідборі на "Євробачення": у 2022-му та 2023 роках.

Окрім кількох авторських пісень, у творчій скарбничці виконавиці є дуетна робота зі співаком MELOVIN – трек "Таємний знак". У період повномасштабної війни SOWA активно займається волонтерством і продовжує писати пісні. Чи побачимо ми співачку на шоу "Холостяк-13" - дізнаємося вже восени.

Фото: instagram.com/sowa_official_

Дізнайтеся також, що відомо про життя Олександра "Терена" Будько до повномасштабної війни та як воно змінилося після її початку.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також