Лайм

Камалія зізналася, що розлучилася з Захуром через його старшу доньку

Співачка назвала причину розлучення

Камалія, яка нещодавно розлучилася з мільярдером Мохаммедом Захуром після 20 років спільного життя, вперше озвучила причину такого рішення. За словами співачки, її колишній чоловік не заступився за неї перед своєю донькою від першого шлюбу, з якою у артистки виник конфлікт.

Відомо, що на початку повномасштабної війни в Україні Камалія зі своєю сім'єю деякий час жила у Лондоні у будинку Тетяни, оскільки на цьому наполягав Захур. Співачка ніколи не ладнала з дорослою донькою чоловіка, а життя під одним дахом лише погіршило ситуацію.

Читайте також: Камалія показалася з коштовною каблучкою і натякнула на заручини.

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

"У нас постійні були конфлікти, коли я поїхала до Лондона, - зізналася вона в інтерв'ю Наталії Влащенко. - Я не хотіла туди їхати, бо якщо я хотіла познайомитися з Танею з самого початку нашого шлюбу з Захуром, то вона не хотіла. Вона ніяк не хотіла спілкуватися і ми ніколи не зустрічалися. Ми познайомилися, коли я була на 8 місяці вагітності, і то її попросили чоловік і тато Тетяни. Вона приїхала привітати мене з днем народження, але все одно я постійно відчувала холод і ревнощі".

Під час життя в одному будинку стосунки між Камалією і Тетяною, з якою у співачки різниця у віці лише чотири роки, загострилися до краю.

"Вона від російської мами, їй було неприємно, що я висловлювалася у бік росіян, і вона мені почала мститись. Я Захуру говорила, він мені не вірив, - зізналася співачка. - Одна сутичка, друга, третя, четверта, і коли я чекала від чоловіка, що він скаже: "Поважай, мою дружину і матір моїх дітей", він цього не зробив. У мене і так психологічне навантаження, і ще мене чоловік не підтримав, і я відчула себе непотрібною і самотньою. Мене перемкнуло просто. Ну і він мені сказав таку фразу, після якої я захотіла розлучитися: "Що ти хочеш, я швидше з тобою розлучуся, ніж Таню кину".

Втім, розлучення, як зізнається Камалія, їм із Захуром пішло "на користь". Колишні закохані почали більше спілкуватися, чого не було під час їхнього багаторічного шлюбу.

Раніше Камалія розповіла, скільки витрачає за місяць і хто утримує маєток після розлучення.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також