Лайм

Відео з танцюристом Дорофєєвої, якого ледь не вбили, потрапило в топи

Хлопець дивом вижив і повернувся на сцену

Три роки тому співробітник УДО жорстоко побив Євгена Гончаренка, танцюриста з балету співачки Наді Дорофєєвої. Хлопець, який був між життям і смертю, дивом викарабкався, успішно пройшов реабілітацію і тріумфально повернувся у професію.

Відео з танцем Гончаренка поруч із Дорофєєвою на фестивалі Атлас у Києві потрапило у рекомендацій ТікТока. На кадрах Євген енергійно рухається під пісню виконавиці "А я все плакала", і навіть затьмарив саму зірку.

Читайте також: У кліпі Klavdia Petrivna побачили розгадку її образу.

Фото: instagram.com/zhenja_goncharenko

Користувачі у коментарях закидали талановитого танцюриста компліментами, а також написали, що раді знову бачити його на сцені.

Фото: tiktok.com

Фото: tiktok.com

Фото: tiktok.com

Фото: tiktok.com

Фото: tiktok.com

Фото: tiktok.com

Сам Гончаренко опублікував це відео з танцями на своїй сторінці в Instagram 23 липня 2024 року, зібравши майже 12 тисяч "лайків".

Переглянути цей допис до Instagram

Повідомлення, поширення Zhenja Goncharenko (Oliver) (@zhenja_goncharenko)

Нагадаємо, у серпні 2021 року в центрі Києва співробітник УДО (Управління державної оборони) Євген Безпалий завдав тілесних ушкоджень на той момент 22-річному Євгену Гончаренку. Сильний удар у голову призвів до крововиливу в мозок, невдовзі після цього медики ввели танцюриста балету Дорофєєвої у стан медикаментозної коми – у цьому стані він пробув 15 днів.

З того часу Гончаренко переніс кілька складних операцій: на оці та голові. Відсутню частину черепа лікарі замінили на титанову пластину. Кошти на лікування родина Євгена збирала за допомогою рідних та друзів.

Згадуючи інцидент, танцюрист розповідав, що того дня повів своїх друзів-іноземців до столичного клубу. Повертаючись вранці з закладу, в районі станції метро Олімпійська невідомий чоловік несподівано став виявляти до них агресію, штовхатися і чіплятися. А зйомка на телефон привела нападника до сказу, і він хотів вдарити подругу Жені, яка, власне, знімала конфлікт.

Фото: instagram.com/zhenja_goncharenko

"Пам'ятаю, як він цілеспрямовано йшов ударити не мене, а її. Я просто собі не пробачив би, якби чоловік підняв руку на мою подругу. Я не вмію битися, я не втручаюся в конфлікти. Єдине, що я зміг зробити, це просто встати між ними. Щоправда, радий, що це був я", - розповідав танцюрист.

Удару та його наслідків Гончаренко не пам'ятає. У пам'яті залишився лише короткий фрагмент: "Пам'ятаю буквально картинку в голові на секунду, як я лежу, і все", - зізнавався він.

Раніше ЗМІ публікували відео нападу на танцюриста Наді Дорофєєвої.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також