Лайм

Лілія Ребрик зніяковіла — Анатолій Анатоліч порівняв її з Джо Байденом

Телеведучий поділився кадрами з зірковою кумою

Анатолій Анатоліч, який раніше розповів історію свого схуднення, показав відео зі своєю колегою і кумою Лілією Ребрик. Телеведучі, які три роки тому вели програму "Ранок з Україною", знову об'єднаються в одному проекті.

Про це шоумен розповів на особистій сторінці в Instagram. У "сторіз" Анатоліч оприлюднив кадри з колишньою співведучою, назвав їхню творчу пару "легендарною", а Ребрик порівняв із Джо Байденом. Зіркова мама трьох дітей зніяковіла.

Читайте також: Як швидко летить час: Лілія Ребрик замилувала відео з донечкою, якій виповнилося 4 місяці.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

"Друзі, нарешті мрія багатьох здійснилася - легендарна пара знову разом. Ми як Джо Байден і Володимир Зеленський, як F-16 і українські Збройні Сили, ми як пес Патрон і Лілія Ребрик. Ось така пара. Пара знову у справі. Всім хана, конкурентам, по-хорошому. Все, закривайте інші канали, ми повернулися", - пожартував телеведучий.


Анатоліча і Ребрик пов'язує не лише робота. Ведучий став хрещеним батьком молодшої доньки Лілії та її чоловіка-хореографа Андрія Дикого Аделіни, яка народилася у березні 2024 року.

"Для мене велика честь стати хрещеним батьком для Аделіни. З моєю улюбленою Ребрик мені пощастило працювати, а з родиною Андрія і Лілі стати близькими друзями. Ще одна чарівна Україночка отримала захист свого янгола і трішки захисту від своїх хрещених батьків", - ділився емоціями ведучий на своїй сторінці.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Раніше Анатолій Анатоліч показав архівне фото з Володимиром Зеленським і згадав життя до війни.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також