Лайм

Славі Дьоміну, якого розлютила новина про чоловіка Заворотнюк, показали його новини

У мережі назріває новий скандал

Слідом за Анатолієм Анатолічем, якого розлютила новина про Ані Лорак в українських медіа, зі схожим обуренням виступив Слава Дьомін. Ведучого обурила стаття про вдівця Анастасії Заворотнюк, і він емоційно звернувся до авторки матеріалу і до самого видання. Інтерв'юер висловив своє обурення ідеєю тягнути в український інфопростір росіян, які "не дотични до України".

"Питання до журналістки Еліни і до видання Главред. Ну н*хера українцям знати про росіян, які жодним боком до України не стосуються? Я ще можу зрозуміти статтю про смерть Заворотнюк. Але що відчуває її чоловік і як він виглядає?", - обурено написав Дьомін у своєму Telegram-каналі, додавши скріншот новини.

Читайте також: "Потап був. І для деяких українців це виглядало трохи дивно": Слава Дьомін про Юрмалу.

Фото: t.me/SlavaDomin

"Я не розумію такої логіки видань, журналістів: "Петро Чернишов, шанувальники не впізнали його". Ну н*хера мені, українському читачеві, знати про Петра Чернишова. Я навіть не знаю, хто це. Ладно, я розумію, можна писати про "Машину Времени", про Галкіна - вони якось дотичні до України. Але ж Петро Чернишов?", - емоційно додав він.

Фото: instagram.com/slavademin_official

Тим часом Telegram-канал "Що ти знаєш про Бобула" вказав Дьоміну на його відеоматеріали про путіністів Філіпа Кіркорова, Нікіту Джигурду, Тетяну Кравченко і про зрадниць України Ані Лорак, Анну Сєдокову, Аню Асті та інших.

"Неймовірне сталося. Новоспечений санітар інфопростору Слава Дьомін обурився, що українські ЗМІ до сих пір пишуть новини про російський шоубізнес. Треба запускать курс "як п*зд*ть і не красніть". Бо сам Дьомін на цьому створює контент для ютубу. Але на думку ведучого, це інше. Бо його новини про русню важливі для українців, а особливо якщо це русня, яка родом з України. І тому завдяки Славі ми, дай йому бог здоров'я, дізналися, як Кіркоров залицявся до Паніна, що п’яна Сєдокова впала на сцені, Валюха зі "Сватів" має алкогольну залежність, а Нікіта Джигурда зібрався на фронт", - зазначили на каналі, показавши скріншоти новин самого інтерв'юера.

Фото: t.me/scho_ti_znaesh_pro_bobula

Фото: t.me/scho_ti_znaesh_pro_bobula

Фото: t.me/scho_ti_znaesh_pro_bobula

Фото: t.me/scho_ti_znaesh_pro_bobula

Фото: t.me/scho_ti_znaesh_pro_bobula

Раніше Данилко розповів про страхи українських артистів щодо російських колег.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також