Лайм

"Це треба перейняти": Анатолій Анатоліч розкрив секрет підвищення настрою

Телеведучий дав пораду українцям

Український ведучий Анатолій Анатоліч, який часто буває в США з благодійними заходами і не тільки, розповів, що, на його думку, українцям варто перейняти у американців.

В Instagram Stories телеведучий поділився історією, яка сталася з ним напередодні у Києві під час зйомок. Йому зустрівся перехожий, який вразив своїм зовнішнім виглядом, і Анатолію захотілося висловити своє захоплення. Цей добрий жест підняв настрій обом. Зі спостережень шоумена, мистецтво компліменту дуже розвинене в Америці, чого майже не зустрінеш в Україні.

Читайте також: Лілія Ребрик зніяковіла - Анатолій Анатоліч порівняв її з Джо Байденом.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

"Вчора познімалися в парку Шевченка, з Лілією Ребрик стоїмо і повз нас іде імпозантний дуже дорослий чоловік, ну навіть дідусь я б його назвав. Але дідусь не такий, як ми собі уявляємо з паличкою, з бородою, поголений, зачіска, ефектна сорочка така малинового кольору заправлена в білі брючки. Думаю, ну нічого собі. Він проходить повз нас, хода така, знаєте, впевнена в собі, ну класна, а я йому кажу: "Класно, стильно виглядає". Він так проходить, дивиться на мене і каже: "Дякую". І все, і в нього настрій піднявся, і в мене настрій піднявся", - зізнався він.

Анатоліч закликав підписників не нехтувати приємними словами один для одного, адже компліменти навіть для сторонніх людей – це нормально.

"Мені дуже подобається у Сполучених Штатах, що там справді ти йдеш, і якщо людям подобаються твої кросівки, вони скажуть: "Класні кросівки". І тобі приємно і людина з тобою поговорила. Мені здається, цей момент культури треба нам перейняти в американців. Спробуйте", - закликав телеведучий.

Раніше Анатолій Анатоліч пояснив, чому хоче схуднути і показав фото у паспорті.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також