Лайм

"Міс Всесвіт Україна" розважалася на концерті Адель, яка носить речі російського дизайнера

Анну Неплях не зупинив вчинок зірки

14 серпня у Мюнхені (Німеччина) відбувся концерт британської співачки Адель, яка в період великої війни стала для багатьох українців розчаруванням. Під час одного зі своїх шоу світова зірка з'явилася у сукні покійного Валентина Юдашкіна – прихильника Путіна і автора військової форми для армії окупантів. Водночас в Україні залишаються фанати артистки, серед них - Анна Неплях.

На особистій сторінці в Instagram представниця нашої країни на конкурсі "Міс Всесвіт-2021" похвалилася кадрами з німецького виступу Адель і зізналася, що поїздка на концерт була спонтанною. "Взагалі, ніхто не планував бути в Мюнхені. Але минулого тижня я сказала, що хочу на концерт Адель, на що мені: тоді я беру біліти?", - розповіла Неплях, натякнувши, що її бажання виконав коханий, особистість якого вона не розкриває.

Читайте також: У Литві скасували концерт співачки LP, яка дякувала росіянам в худі з триколором.

Фото: instagram.com/neplyah

За словами володарки титулу "Міс Всесвіт Україна-2021", весь концерт йшов дощ, але він не затьмарив її настрій. "Влітку потрапити під дощ на концерті Адель, що може бути краще?", - написала вона в дописі.

Неплях розповіла, що Адель зі сцени жартувала і не боялася зливи. "Навіть з тим, що весь мейк поплив, а ноги замерзли, і вона попросила принести їй її кросівки", - додала вона.

Фото: instagram.com/neplyah

Також Анна дала зрозуміти, що виїхала за кордон під час війни разом зі своїм обранцем. "Бажаю вам знайти в цьому житті того, хто буде на вас дивитися так, як я на того, хто вивіз мене на цей концерт", - написала модель.

Фото: instagram.com/neplyah

Підписниці у коментарях пораділи за дівчину, що вона здійснила свою мрію, а одна з них нагадала Анні некрасивий вчинок Адель щодо України. "Краще може бути, коли вона пояснить тисячам українців, чому виступала у сукні Юдашкіна", - написала користувачка соцмережі, викликавши дискусію.

Фото: instagram.com/neplyah

Нагадаємо, у червні 2024 року Адель виступила у Лас-Вегасі, де на сцену вийшла у сукні російського дизайнера, який помер у 2023 році. Кадри з концерту опублікувала сама співачка, а також відмітила сторінку модного дому Yudashkin, який започаткував скандальний модельєр. Бренд Юдашкіна спеціально створив сукню для зірки, чим хвалився перед росіянами.

Читайте також: Після публічної підтримки України: Тілль Ліндеманн з Rammstein випустив кліп з росіянами.

Переглянути цей допис до Instagram

Розповсюдження Анна Нéплях | Hanna Neplyah (@neplyah)

Українських шанувальників Адель обурив вибір сукні, а також те, що вона піарить і співпрацює з російським брендом. Коментатори нагадали співачці, що Юдашкін одягав російських солдатів, які нині вбивають українців. Пояснень вони так і не отримали.

Адель у сукні Юдашкіна Фото: instagram.com/adele

Раніше в мережі розкритикували співачку Дженніфер Лопес, яка пройшлася з путіністами однією килимовою доріжкою.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також