Лайм

"Вони — титани": ведучий "МастерШеф" з'їздив на фронт та був вражений

Ектор активно допомагає ЗСУ у період великої війни

Відомий кулінар і волонтер Ектор Хіменес-Браво, житло якого постраждало під час однієї з атак "шахедів" на Київ, відвідав українських військових на фронті. Суддя шоу "МастерШеф" з'їздив на Донеччину і поділився емоціями від зустрічі з захисниками.

На сторінці у Facebook шеф-кухар показав фото біля в'їзної стелли в область з прапорами, наклейками, підписами і пам'ятними знаками українських бійців, і зізнався, що під час поїздки відчув сором за "втому від війни".

Читайте також: Ектор Хіменес-Браво заявив про перехід на українську і назвав три улюблені слова.

Фото: facebook.com/HectorJimenezBravo

"Зараз чую та бачу багато слів про те, як складно, як всі втомились… Чесно кажучи, тиждень тому у мене було таке відчуття… Бо я теж людина. Але коли я зʼїздив на нуль, поспілкувався з військовими — це відчуття кудись зникло. Мені навіть стало трохи соромно, бо мої "буденні складнощі" стали нічим", – поділився ресторатор.

Ектор додав, що військові на передовій не мають слова "я втомився", не мають часу на "поганий настрій" або "не хочу на роботу". "Вони - титани, - наголосив він. - І ми маємо бути титанами, які донатять, допомагають і вірять. Бо який фронт без сильного тилу?".

Українці в коментарях подякували кулінару з Колумбії за підтримку України та допомогу ЗСУ.

Фото: facebook.com/HectorJimenezBravo

Ектор Хіменес-Браво - канадський шеф-кухар колумбійського походження, проте понад десять років живе та будує свій бізнес в Україні. За цей час країна стала рідною для кулінара, і у 2021 році він офіційно став українцем, отримавши громадянство. Шеф-кухар зізнавався, що давно вважає Україну своїм домом, а велика війна дала зрозуміти, наскільки сильно він любить цю країну.

Повномасштабне вторгнення застало Ектора в Колумбії, де він відвідував сім'ю, і, незважаючи на можливість залишитися в безпеці, він повернувся в Україну і почав допомагати українцям.

"У цей момент я відчув неймовірну силу, яку мені за 13 років подарували українці. На мій дім напали. Не на дім рідних, дім де я в гостях, а мій рідний дім. Ми не будемо жертвами, ми маємо боротися. Я відчув це вперше в житті – цей менталітет мені подарували українці. Без задніх думок зібрав речі та вирушив в Україну", - розповідав кулінар.

Фото: facebook.com/HectorJimenezBravo

У липні 2023 року Ектор Хіменес-Браво отримав нагороду "За сприяння війську" від колишнього головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також