Лайм

"Доліна підтримала "Азов"?" Страшні для співачки речі сталися не лише з квартирою

Шахраї дісталися і соцмереж путіністки

Після квартири у Москві невідомі вторглися в Instagram Лариси Доліної, відомої своєю підтримкою збройної агресії Росії проти України. На сторінці співачки-путіністки з'явилися проукраїнські гасла і заклики донатити на ЗСУ.

Як пишуть російські телеграм-канали, профіль рашистки зламали, опублікувавши "каяття" перед українцями співачки, яка прожила в Одесі близько 20 років. В "сторіз" від імені Доліної йдеться, що вона продала свою елітну нерухомість у столиці РФ, заклала дачу, аби всі кошти перевести батальйону "Азов".

Читайте також: Не бігала, не хвалилася: Сергій Притула потролив Таїсію Повалій щодо її "підтримки" України.

Доліна з Путіним у 2019 році Фото: Wikipedia

"Я хочу реабілітуватися перед Україною і решту свого життя прожити в українській Одесі. Боріться, вставайте і боріться, тільки там ми зможемо перемогти російський фашизм. Якщо ви читаєте це, значить я вже покинула Росію і перебуваю в безпеці. Слава Україні", - "написала" рашистка на тлі синьо-жовтого серця.

Фото: t.me/bazabazon

У профілі Доліної сказано, що вона любить Україну, а Путін – х*йло. Сторінка співачки для українців, як і раніше, закрита, але, як стверджують пропагандисти, всі повідомлення вже видалені.

Читайте також: "Ані Лорак вже вдягнулася у колір українського прапора": у мережі оцінили нове фото співачки, яка зрадила Україну.

Фото: t.me/bazabazon

Невдовзі співачка записала відеозвернення, в якому поплакалася росіянам, що стала жертвою шахраїв з України.

"Щодо мене скоєні дуже витончені та сплановані шахрайські дії. За цим фактом порушено кримінальну справу, я визнана потерпілою, а на мою квартиру накладено арешт. Попереднім слідством встановлено, що шахраї перебувають на території України і щойно вони виклали в соцмережах нібито від мене звернення жахливого характеру, в якому немає жодного слова правди", - поскаржилася прихильниця Путіна.

Фото: larisa.dolina.official

Нагадаємо, Лариса Доліна народилася в сім'ї українців. Все своє дитинство та юність провела в Одесі – рідному місті батьків. Попри своє українське коріння співачка підтримує політику Путіна, повномасштабне вторгнення в Україну та геноцид українців. Із січня 2023 року перебуває під санкціями РНБО за антиукраїнську діяльність.

Раніше зрадниця Ані Лорак завірила росіян, що ніколи не допомагала військовим ЗСУ.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також