Лайм

Зустрів нове кохання і змінив імідж: що стало з переможцем "Холостячки-2" Андрієм Задворним

Що відомо про його життя після проекту

Два роки тому на екрани вийшов другий сезон шоу "Холостячка", героїнею якого стала Злата Огнєвіч. У фіналі співачка обрала Андрія Задворного, але вже через два місяці переможець реаліті покинув артистку, заявивши, що у нього "різко зникли почуття до виконавиці". Після проекту зірка так і не зустріла нового кохання, а ось бізнесмен незабаром влаштував особисте життя.

Читайте також: Злата Огнєвіч розповіла, хто з учасників "Холостячки" запропонував допомогу під час війни.

Фото: instagram.com/zadvornyi_andrii

У грудні 2022 року Задворний став публікувати романтичні знімки з новою коханою, проте особистість обраниці одразу не розкривав. Вже у лютому Андрій представив підписникам свою дівчину - нею виявилася 19-річна модель із Чернівецької області Юлія Поляк. Пара опублікувала фотографії, зроблені в Карпатах, на яких обидва виглядали щасливими та закоханими.

Фото: instagram.com/julia_poliak

Нині у профілі переможця "Холостячки-2" немає жодного знімка з моделлю, а сторінка Юлії зовсім недоступна. Можливо, Задворний та Поляк більше не разом, тож чоловік вирішив видалити усі спільні кадри.

Цікаво, що незважаючи на всі скандали та публічні звинувачення фотографії зі Златою Огнєвіч, зроблені на проекті, Андрій не видаляв. Можливо, такими є вимоги організаторів "Холостячки".

Фото: instagram.com/zadvornyi_andrii

Після розставання Злата та Андрій розповідали, що їхня історія починалася красиво, але потім щось пішло не так. Перші півтора місяці після вимкнення камер були схожі на казку, а потім у Задворого різко згасли почуття до співачки, і він вирішив припинити роман, причому у різкій формі.

Того дня Злата чекала на Андрія з відрядження, і зустрічаючи на порозі коханого отримала емоційний удар. Чоловік сказав, що більше не кохає її та хоче розійтися. Для Огнєвіч це стало несподіванкою, адже до цього між ними не було ні сварок, ні непорозуміння. За словами співачки, в ту хвилину вона хотіла померти, адже зазнала болю, з яким може зрівнятися лише смерть коханої людини.

Читайте також: Сценарій чи правда: Злата Огнєвіч розповіла, чи можна вірити шоу "Холостячка".

Фото: instagram.com/zadvornyi_andrii

Задворний свій вчинок пояснив тим, що просто хотів бути чесним з Огнєвіч, тому одразу у всьому зізнався.

"Я ніколи не був у стосунках не кохаючи, ніякі блага, ніякий розрахунок не замінить мені почуття. Тому якщо я закоханий - я говорю про це, якщо я розлюбив, я візьму всю свою волю в кулак і чесно скажу і про це теж. Для мене цей крок про відповідальність, про важку відповідальність за всі наслідки, які я беру на себе і я вважаю, що краще бути чесним до кінця", - заявляв він.

Серце Злати було розбите після вчинку Андрія, але співачка знайшла сили впоратися з душевним болем.

Після "Холостячки" змінилося не лише особисте життя Задворного, а й його зовнішній вигляд. Чоловік відростив волосся, завів густу бороду і носить у вусі сережку.

Фото: instagram.com/zadvornyi_andrii

Фото: instagram.com/zadvornyi_andrii

Під час повномасштабної війни Андрій знаходиться в Україні та активно волонтерить. Задворний збирає кошти на купівлю та ремонт автомобілів для українських військових, які допомагають їм на фронті виганяти ворога з нашої землі.

Фото: instagram.com/zadvornyi_andrii

А у червні 2023 року Задворний приєднався до ініціативи щодо порятунку людей і тварин із затопленої Херсонщини. Разом зі своїм головним конкурентом із "Холостячки" Дмитром Шевченком, "бородатою котомамулею" актором Олексієм Суровцем та іншими волонтерами займався евакуацією постраждалих внаслідок підриву росіянами Каховської ГЕС.

Фото: instagram.com/zadvornyi_andrii

Андрій Задворний - підприємець, має власне виробництво дерев'яних іграшок для дітей, на створення яких його надихнула дочка Кіра. З матір'ю дитини чоловік розлучився, коли дівчинці було півтора роки. Переможець "Холостячки" бере активну участь у житті своєї дитини, а нещодавно дівчинка поїхала до США. У день від'їзду дочки люблячий батько написав зворушливий пост:

Фото: instagram.com/zadvornyi_andrii

"Я завжди поряд, навіть якщо я не не поряд. У житті все в твоїх силах і ти зможеш все. Обирай себе, живи, кохай, розвивайся, будь щасливою і займайся тим, що наповнює тебе натхненням - що б це не було. Я пишу цей текст вже хвилин 40 і сльози не перестають текти по моєму обличчі, сонечко, я ніколи в житті стільки не плакав. Такий щасливий що ти у мене є, що ти яка як є, я люблю тебе більше за все на світі, моя Кіра".

Фото: instagram.com/zadvornyi_andrii

Ще один претендент на серце Злати Огнєвіч пов'язав свою долю із чоловіком. Андрій Хветкевич після "Холостячки" здійснив камінг-аут та зіграв весілля зі своїм бойфрендом у Мексиці, на якому була присутня й сама співачка.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності