Лайм

Єфросиніна з'явилася на заході у розкішній сукні-вишиванці: цей бренд носять світові зірки

Телеведуча зачарувала образом

Маша Єфросиніна стала ведучою зіркового івенту від ТаблоID і УП "Баляндраси", де знаменитості зі сцени ділилися історіями про власні ляпи з метою збору для ЗСУ. Дрес-кодом факап-стендапу була вишиванка. Телеведуча на заході з'явилася в розкішній вишитій сукні, яка підкорила не лише гостей вечора, а й користувачів соцмережі.

На особистій сторінці в Instagram Марія опублікувала коротке відео з івенту і зібрала компліменти підписників. Єфросиніна вдягла білу лляну сукню, декоровану контрастною вишивкою.

Читайте також: Усик одягнув до Залужного унікальну вишиванку - що про неї відомо.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Дуже гарна вишиванка! Вам пасує! Що за бренд?", "Ох, яка гарна сукня у Вас! І як гарна Ви, Маріє", "Дуже гарна вишиванка! А ви, Маша, просто вогонь. Підкажіть хто виготовляє таку красу", " Яке гарне вбрання", "Підкажіть, де таку сукню можна придбати?", "Маша, яка Ви, яка сукня", - захоплюються користувачі соцмережі.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

На Єфросиніній – сукня-вишиванка української дизайнерки Віти Кін, засновниці бренду Vita Kin. Модельєрка стала відомою завдяки колекціям оригінальних вишиванок із льону, які отримали назву Vyshyvanka by Vita Kin.

Фото: instagram.com/anitasporty

Сукні Vita Kin є у гардеробі багатьох українських та світових знаменитостей, а також перших і королівських осіб. Вишиванки дизайнерки Віти Кін носять американська акторка Демі Мур, модель і танцівниця Діта Фон Тіз, британська співачка Флоренс Велс, українська виконавиця Джамала, королева Нідерландів Максима, перша леді України Олена Зеленська, колишня перша леді Марина Порошенко та багато інших.

У колекції Маші Єфросиніної є ще одна сукня-вишиванка Vita Kin – чорна з білим орнаментом.

Виробництво вишиванок обмежене, оскільки до кожного виробу майстри підходять із граничною обережністю. Середня ціна сукні - 80 тисяч гривень.

Фото: instagram.com/vitakin_originals

Раніше Олена Зеленська з'явилася на заході з красивою підвіскою українського бренду.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також