Лайм

Всім треба йти до психолога: фіналіст "Холостячки" розповів про плюси і мінуси участі в шоу

Чоловік згадав свій досвід у романтичному проекті

Олексій Тригубенко був учасником першого сезону шоу "Холостячка", де боровся за прихильність Ксенії Мішиної. Бізнесмен дійшов до фіналу, але переможцем реаліті не став – акторка обрала Олександра Еллерта. Через чотири роки чоловік розповів, чи шкодує про свою участь у романтичному проекті та як він вплинув на його життя.

Олексій запам'ятався глядачам "Холостячки" своїм спокійним характером, через що його називали "ідеальним". Хоча він себе таким не вважає і після проекту всіляко намагався довести протилежне. "Мені це дуже не подобалося, - зізнався Тригубенко в інтерв'ю "Слава+". - Я намагався всім довести в Інстаграмі, що я не ідеальний. Я спеціально шокав, бекав, мекав. Показував, що щось не вмію робити".

Читайте також: Раміна Есхакзай розповіла про комплекси, які з'явилися після участі у шоу "Холостяк".

Фото: instagram.com/aleksey_trygubenko

Згодом Олексій зрозумів, що люди його так сприймають, оскільки для них він - образ чоловіка, який їм подобається.

"Я просто був собою і люди мене прийняли як ідеального. Може просто такий образ їм сподобався, а може тому що в порівнянні з іншими людьми я таким здавався, і тому вони мене так сприймали і називали ідеальним", - припустив він.

Участь у шоу "Холостячка" – непростий досвід, адже він впливає на психічне здоров'я. Тригубенко впевнений, що після проекту всім чоловікам обов'язково потрібен психолог.

"Так, є проблема. Я вважаю, що всім після проекту потрібно йти по-любому до психолога, це 100%, навіть тим, хто вважає, що не потрібно. Особливо чоловікам, тому що ми звикли все тримати в собі", - впевнений фіналіст проекту.

Фото: instagram.com/aleksey_trygubenko

Тригубенко не приховує, що "Холостячка" вплинула на нього у "психологічному плані", але чоловік вдячний проекту за те, що він з'явився в його житті. І ця вдячність, за словами Олексія, перекривала всі мінуси, які були.

"Але плюсів все-таки більше, - зізнається він. - Моє життя було дуже сірим, нецікавим. Я просто вранці щодня їздив в офіс, а з офісу приїжджав додому і все. Нічого цікавого не відбувалося в житті, просто робота. А коли з'явився проект, з'явилося більше фарб у житті: зйомки, інтерв'ю, публічні люди".

Після проекту Тригубенко зустрів нове кохання і став татом. Що відомо про кохану жінку Олексія - читайте тут.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також