Лайм

Мене не мобілізували: Женя Галич розповів, як став офіцером ЗСУ

Чоловік поділився подробицями

Музикант Женя Галич захищає нашу країну від ворогів у складі 135 окремого батальйону 114 бригади ТРО ЗСУ. В інтерв'ю Раміні Есхакзай він поділився, як опинився в цьому підрозділі і отримав звання офіцера.

Захисник зазначив, що у березні 2022 року познайомився з військовим, і спочатку йшлося про волонтерську допомогу. Пізніше, після зустрічі з підполковником, він потрапив до 135-ї бригади на посаду офіцера, оскільки закінчив військову кафедру і був офіцером запасу.

Читайте також: Мене це дратує: Женя Галич жорстко розкритикував гурт "Антітіла" за пісню "Фортеця Бахмут".

Фото: instagram.com/jenia_galich

"У березні минулого року я шукав підрозділ, у якому міг би проходити службу. Я був "піджаком" - людиною, яка закінчила військову кафедру. На жаль, чомусь не було вакансій, куди мене можна було мобілізувати. На той момент уже було створено 135 батальйон, і я познайомився з чоловіком, який запропонував мені приїхати на співбесіду", - поділився Євген.

Спочатку фонтмен O.Torvald допомагав військовим як волонтер, а пізніше домовився про те, що в наступну хвилю мобілізації приєднається до батальйону як офіцер: це сталося буквально через тиждень.

"Мені здавалося, що адекватні люди - скільки б не було дітей чи будь-яких поблажок - вони ставали до лав військових для того, щоб захищати країну та виганяти ворога з наших земель. Особливо це стосувалося Київщини, бо тоді були запеклі бої та потрібні були люди, які так чи інакше могли долучатися до професійних військових, – каже артист. – Був кістяк із професійних військових, які вже були готові брати участь у бойових діях, і їх просто не вистачало".

Читайте на тему: Правда нікому не сподобається: Олег Сенцов поділився чесними думками про війну.

Фото: instagram.com/jenia_galich

Галич не приховує, що рішення піти захищати рідну країну було добровільним, і зараз він гордо виконує військові завдання.

"Я з гордістю вступив до лав тероборони. Я сам прийшов, мене не мобілізували, мене не змусили йти до Збройних Сил. Я прийшов сам, і тут таких як я багато. У нашого комбата троє дітей, у начальника штабу - троє, у замкомбата з навчальної роботи – теж троє дітей... Вони могли сидіти вдома чи десь там. Багато успішних бізнесменів, люди, у яких були гроші, вони могли не йти нікуди, а прийшли. Свідомо прийшли для того, щоб захищати свої території, свою Батьківщину" , – каже артист.

Також виконавець висловився щодо знецінення воїнів, які служать у ТРО: "Це почалося з тих, хто просто заздрить, що люди самі пішли, а інших мобілізували чи примусово забрали".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа