Лайм

Десь є закон? Ілона Гвоздьова відповіла на закиди, що не можна виставляти "інтимні" фото

Танцівниці дорікнули в недоречності подібних публікацій

Ілона Гвоздьова, яка близько року тому зробила маммопластику, зіткнулася з хейтом у мережі через фотосесію у білизні. Деякі підписниці назвали фото "інтимними" і "вульгарними", та вказали 36-річній танцівниці на її вік.

Хореограф відповіла на хейтерський коментар, а також написала в Instagram допис, в якому поміркувала про доречність демонстрації подібних знімків, коли тобі не 18 років.

Читайте також: Кайфую від віку: Даша Астаф'єва розповіла про сиве волосся та ін'єкції краси.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

"Днями одна жінка переглядаючи мої фото з останньої фотосесії вирішила написати коментар, цитую: "Ілона, якби вам було 18 років, то я би зрозуміла, а так мені смішно. В мене теж є інтимні фото, вони для хлопця", - розповіла Ілона і показала скріншот зі своєю відповіддю.

"А якщо не 18, то не можна робити такі фото?! Десь є закон про припинення робити фото такого плану після 18?!", - відповіла Гвоздьова незадоволеній підписниці.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

"Виходячи з її думок, якщо жінка стала дорослішою і не важливо 20+, 30+, 40+ вона вже не може показувати свою сексуальність, жіночність, пристрасть, тим паче в соцмережах, бо ж люди дивляться, а тобі вже не 18" , - продовжила вона у дописі.

Ілона зізналася, що у свої 36 почувається жіночнішою, чуттєвішою, красивішою і пристраснішою, ніж у більш юному віці.

"Я знаю чого хочу і чого варта і я не боюся бути собою, навіть якщо не відповідаю уявленням і очікуванням інших!, - додала вона. - Я взагалі бажаю кожній жінці не соромитися бути жінкою, на яку обертаються не тільки чоловіки а й інші жінки з посмішкою на обличчі і з приємним вогником в очах та з відчуттям підтримки: "Так тримати, люба моя"! Ми є те що ми транслюємо!".

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Раніше Ілона Гвоздьова поскаржилася на проблеми зі здоров'ям після вітрянки.

Цікаві новини для вас:

Читайте також