Лайм

Попри важку ніч українські зірки відвели своїх дітей до школи: святкові фото

Знаменитості показали своїх школярів

2 вересня у школах України розпочався новий навчальний рік. Цього дня маленькі українці прокинулися від вибухів - Росія завдала чергового ракетного удару по Києву та іншим українським містам. Попри тривожну ніч, зіркові батьки відвели своїх дітей до школи, і подякували захисникам за таку можливість.

Читайте також: Решетнік після нічної атаки на Київ звернувся до світових політиків, які "думають, чи допомагати Україні".

Анатолій Анатоліч і Юла

"Дякую силам оборони за можливість нашим дітям відвідувати школу. З розумінням реалій, але з оптимізмом та вірою в майбутнє. Цінність просто бути у своїй школі зараз неймовірна. Вчитися, працювати, захищати, жити", - написав телеведучий у себе в Instagram.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Катя Осадча і Юрій Горбунов

"Ми вже у другий клас!, - розповіла ведуча. - Вітаємо всіх першокласників і всіх хто сьогодні пішов до школи, попри важку ніч. Діти, ви будете краще за нас всіх і ви житимете в найкращій країні світу і розбудовуватимете Україну для своїх дітей!".

Фото: instagram.com/kosadcha

Григорій і Христина Решетнік

"Цей момент настав – усі наші сини тепер школярі", - написали багатодітні батьки.

Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

Тарас Тополя і Alyosha

"Пролунав галасливий дзвіночок, сонечко світило ніжно, посмішки, вірші і танці… Ніщо не в силах зламати дух, наснагу і розвиток! Усіх з початком нового навчального року і успіхів у ньому!", - привітала співачка.

Фото: instagram.com/alyoshasinger

Маша Єфросиніна

"Твій перший урок ми закріпли сьогодні вночі під вибухи, синочку - завжди завжди з презирством ставитися до країни, яка змушує тебе щоночі плакати! А тепер в четвертий клас", - написала телеведуча.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Яна Глущенко і Олег Збаращук

"Наш першачок. Синочку, це новий етап твого життя і він буде дуже цікавий. Нові знання, друзі, пізнання. Ми з татком дуже любимо тебе і пишаємося твоєю людяністю, відвагою і харизмою. Хочу залишити тут свої спогади, щоб показати тобі через багато років ту стежку, з якої ти почав дорослішати. Ти найкращий у світі. Нехай Господь тебе оберігає. Через багато років ти щось зробиш корисне для своєї країни, ми в цьому впевнені, бо з твоїм складом характеру ти зробиш все по честі", - звернулася до сина акторка "Дизель шоу".

Фото: instagram.com/yamo4ka

Дмитро і Ірина Монатік

"Всіх вітаю з початком нового навчального року! Бажаю всім терпіння та спокою!", - написав співак у себе на сторінці.

Фото: instagram.com/monatik_official

Світлана Тарабарова

"Сину, це твій перший клас і перший дзвінок. Важко не плакати, але це сльози радості, ми неймовірно пишаємось тобою! Напевно це невипадково, що серед різних напрямків в школі, ти обрав саме Archikids - вони руйнують, а ми відбудуємо! Наші діти виростуть сильнішими і розумнішими за нас, незмінною залишиться тільки наша любов", - зазначила співачка.

Переглянути цей допис до Instagram

Світлана Тарабарова (@tarabarova)

Оля Полякова

"Закінчилося море сліз, щастя повернулося! Мрія збулася!Аліса в своїй школі( доречі яку ненавиділа до війни), все визнається в порівнянні, давай дитинко, ти обіцяла вчитися краще за всіх!", - звернулася вона до молодшої доньки, яку нещодавно забрала з Лондону.

Переглянути цей допис до Instagram

Оля Полякова (@polyakovamusic)

Тим часом Олена Зеленська у білій вишиванці з чорними квітами привітала школярів з початком навчального року.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також