Лайм

Олена Зеленська у білій вишиванці з чорними квітами привітала школярів з початком навчального року

Перша леді повторила свій недавній образ

З нагоди Дня знань Олена Зеленська звернулася до українських школярів, зокрема до учнів шкіл Супергероїв – мережа освітніх центрів у лікарнях, де перебувають діти через російську агресію проти України.

"Початок навчального року. Навіть у дорослих цього дня прокидається за дитячою звичкою передчуття нового: вражень, знайомств, емоцій. Тож вітаю всіх нас, і колишніх, і теперішніх школярів, із початком нового навчального року, з тим, що наша країна знову виборола його для нових поколінь дітей", - написала перша леді на сторінці в Instagram.

Читайте також: Решетнік після нічної атаки на Київ звернувся до світових політиків, які "думають, чи допомагати Україні".

Перша леді України під час привітання з Днем знань Фото: president.gov.ua

Звертаючись до дітей, які місяцями живуть у лікарняних палатах і при цьому ще навчаються, дружина президента сказала:

"У всіх людей у житті час від часу бувають випробування, неприємності, біди. Але героями та супергероями нас робить те, як ми відповідаємо на ці виклики, як боремося. Ви – супергерої, бо відважно боретеся, тримаєтеся і ще навчаєтеся. Хочете навчатися і дізнаватися нове".


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Своє відеозвернення Олена Зеленська записала у лляній вишиванці українського бренду Gaptuvalnya. Біла сорочка з чорними квітами вільного крою має назву "Рожа".

Квітковий орнамент натхненний старовинними сорочками, а сам виріб має цікавий елемент - комір-стійку і довгі зав'язки, які дозволяють стилізувати з іншими аксесуарами. Перша леді у своєму образі відмовилася від цієї деталі.

Олена Зеленська у цій же вишиванці під час святкування Дня Прапору і Дня Незалежності України Фото: instagram.com/gaptuvalnya

На сайті бренду сказано, що ціна вишиванки, як у Олени Зеленської, – 9 500 грн.

Бренд вишитого одягу Gaptuvalnya народжений в Івано-Франківську і оспівує самобутність автентичної української вишивки.

"Створені багато поколінь тому традиційні візерунки мають в собі набагато більше, ніж суто естетичну складову – це маніфест любові до українських традицій та цінностей, - зазначили засновники бренду. - Саме зараз ця енергія потрібна українцям, як ніколи: зв’язок з предками та усвідомлення власної ідентичності здатні надавати впевненості у майбутньому, дарувати надію та віру".

Фото: gaptuvalnya.com

Днями Олена Зеленська у трендових штанах і футболці відвідала дитячий табір у Закарпатті.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також