Лайм

Акторка Анастасія Цимбалару розповіла про свої "дивні" панічні атаки

Знаменитість описала свій стан у моменти паніки

Анастасія Цимбалару, яка розлучилася з Григорієм Баклановим після десяти років стосунків, страждає на панічні атаки. Про прояв тривожного розладу, який вона називає "дивним", акторка розповіла в інтерв'ю Славі Дьоміну.

За словами зірки серіалів "Дівчата" і "Жіночий лікар. Нове життя", панічні атаки стали проявлятися ще до початку повномасштабного вторгнення. Тоді напади були пов'язані з перевтомою, а зараз – зі стресом.

Читайте також: Зірка "Спіймати Кайдаша" Бакланов розповів, як переживає розлучення і чи спілкується з ексдружиною.

Фото: instagram.com/nastya_tsymbalaru

"Вони [панічні атаки] у мене дуже дивні. Тобто це коли ти і плачеш, тому що тобі дуже прикро, і в той же час ти смієшся, тому що ти бачиш цю ситуацію з боку. Це коли ти не можеш дихати, тобі здається, що ти зараз задихнешся. Це почуття паніки, тобі здається, що ти зараз помреш і тобі ніхто не допоможе", - пояснила Цимбалару, як у неї проявляється цей поширений психологічний розлад.

Анастасія додала, що людині, яка жодного разу не переживала панічних атак, важко зрозуміти, що відбувається з людьми в момент панічного розладу.

Панічна атака - це раптовий напад сильного страху, який супроводжується такими фізичними відчуттями, як прискорене серцебиття, утруднення дихання, запаморочення, тривожне передчуття смерті.

Як впоратися з таким станом, допомогти собі і тим, хто поряд – читаєте у нашому матеріалі.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також