Лайм

Олександр Терен пожартував про завершення зйомок "Холостяка": коли вийде новий сезон

Прем'єра вже незабаром

Зйомки 13 сезону шоу "Холостяк" підійшли до свого завершення, і вже дуже скоро глядачі зможуть спостерігати, як Олександр "Терен" Будько будував стосунки на проекті. Ветеран війни, схоже, вже зробив свій фінальний вибір, про який ми дізнаємось лише в останньому епізоді. Головний герой натякнув, що фінал реаліті вже відзняли, і для нього він був нелегким.

В Instagram-історіях військовий опублікував фото, на якому задумливо сидить на стільці, що стоїть на шафі. "Я на фіналі проекту", - пожартував український захисник, який втратив обидві ноги на фронті.

Читайте також: Не відчуваю дискомфорту: "Холостяк" Олександр Терен розповів про побачення на протезах.

Фото: instagram.com/tsvit_terenu

Коли вийде новий сезон "Холостяка-2024"

Прем'єра 13-го сезону відбудеться восени. Григорій Решетнік натякнув, що перший епізод вийде на екрани у листопаді. Проте автори романтичного шоу точної дати ще не називали, хоча пообіцяли зробити це вже найближчим часом.

Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

Ведучий проекту розповідав, що зйомки "Холостяка" під час війни проходили з урахуванням комендантської години та повітряних тривог, інших змін у новому сезоні не відбувалося.

"Зауважу, що сценаріїв немає, адже це реаліті, і ніхто не може передбачити, як піде побачення або як складатимуться стосунки Холостяка з дівчатами. Є загальна структура проєкту - і вона буде незмінною: перша вечірка, заселення в будинок дівчат, побачення групові та індивідуальні, знайомства з батьками, церемонії троянд та фінальний вибір", - розповідав Решетнік.

Читайте також: Це для мене принципово: "Холостяк" Терен пояснив, чому не хоче бачити поряд російськомовну дівчину.

Щодо головного героя, то, за словами Григорія, Олександр відчував певне хвилювання під час зустрічей з учасницями, незважаючи на те, що він зібрана і впевнена людина.

"І це, насправді, круто, бо тоді виникають справжні почуття, - вважає ведучий. - Дівчата включаються, у кожної своя тактика і ось тут на Сашка можуть чекати сюрпризи. Думаю, Олександр готовий, але весь масштаб побачить лише в процесі. В цьому і є справжність нашого проєкту. Ми не виписуємо сценарій. Кохання народжується само".

Фото: instagram.com/holostyakstb

Дізнайтеся також, що відомо про життя Олександра "Терена" Будько до повномасштабної війни та як воно змінилося після її початку.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також