Лайм

Валентина Хамайко пояснила, чому взяла шлюб з Оністратом через 18 років спільного життя

До цього рішення пару підштовхнула війна

У липні 2024 року Валентина Хамайко і Андрій Оністрат офіційно узаконили свої стосунки. Телеведуча і військовослужбовець ЗСУ прожили разом 18 років, народили чотирьох дітей, повінчалися, і лише пройшовши довгий шлях сімейного життя вирішили розписатися.

В інтерв'ю Аліні Доротюк знаменитість зізналася, що ініціаторкою шлюбу була вона, і на це рішення вплинула повномасштабна війна. "Питання щодо офіційного оформлення воно виникло у мене в останні роки, - зізналася Валентина. - Я подумала, що я маю це проговорити Андрію, бо я внутрішньо розумію, що війна - це не історія, де кожен може нам гарантувати один одному, що все буде добре".

Читайте також: Пішов на фронт з астмою: Валентина Хамайко розповіла про пасинка, який загинув на війні.

Фото: instagram.com/onistrataa

Під час однієї з сімейних розмов Хамайко запропонувала Оністрату, який зараз воює на фронті, укласти шлюб.

"Я сказала: "Слухай, така ситуація, ми не знаємо, як будуть розвиватися події, але ти маєш розуміти наслідки. І та відповідальність, яка буде лягати на мене, і ті моменти, коли у мене будуть зв'язані руки". Я йому приводила в приклад, що: "Коли я йшла на пологи, я писала тобі документ, про те, що ти можеш приймати рішення за мене, якщо пологи підуть не так і тобі потрібно буде обирати: хто залишається живим - я чи дитина, тобі потрібно буде приймати рішення, наприклад, вирізаємо матку-не вирізаємо, якщо почалась кровотеча. Це страшні моменти в житті, де хтось має прийняти рішення за тебе. І цей хтось - це та людина, якій ти довіряєш, і я цей папірець підписую в пологовому, кому - тобі. Бо ми з тобою не в офіційних стосунках і я маю цей дозвіл дати тобі", - поділилася вона спогадами.

За словами ведучої, її чоловік-військовий цього не усвідомлював і, можливо, навіть не розумів. Потім Валентина навела йому інші приклади, пов'язані з його небезпечною роботою.

Фото: instagram.com/onistrataa

"Я спілкуюся з військовими, я спілкуюся з великою кількістю дружин військових. І ти цього не знаєш, але я для себе завжди намагаюся взнати якийсь контакт в бригаді, роті, тієї людини, через яку я можу тебе шукати, якщо ти не виходиш на зв'язок. Я маю розуміти, як я можу діяти і одній чи другій, чи третій критичній ситуації, якщо вона надходить. Це все може бути в моєму житті, я дуже не хочу, щоб це трапилось. Але це, на жаль, може бути в моєму житті і я маю розуміти, як я буду діяти. Якщо ситуація розвивається ось так, то у мене є ось такі і ось такі перешкоди, я не хочу їх озвучувати, я думаю, що всі прекрасно розуміють. Якщо ось так, то я не маю можливості навіть, тому що я ніхто для тебе. Ти хочешь цю віповідальність на кого перекласти: на тата чи на нашу старшу доньку?", - запитала вона у чоловіка.

Після всіх цих поставлених і проговорених "дискомофортних" питань, за словами Хамайко, вони з Оністратом ухвалили спільне рішення - оформити стосунки офіційно.

Раніше Маша Єфросиніна згадала, як чоловік-військовий вручив їй заповіт.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також