Лайм

Олена Зеленська для відеозустрічі з Бріжит Макрон вибрала особливі сережки: що вони символізують і скільки коштують

Перша леді України віддала перевагу улюбленому бренду

Олена Зеленська провела онлайн-зустріч з Бріжит Макрон. Перша леді України розповіла своїй колезі про наслідки російських ударів по Львову, Полтаві, Кривому Рогу, подякувала їй за прийом українських спортсменів на паризькій Олімпіаді і обговорила четвертий Саміт перших леді та джентльменів, який відбудеться у Києві 12 вересня.

Для відеозустрічі з першої леді Франції дружина Володимира Зеленського вдягла блузу кремово-жовтого кольору. Окрасою ніжного образу стали сережки-пташки з чорним оніксом та натуральними чорними перлами українського бренду GUNIA Project.

Читайте також: Олена Зеленська відзначилася на публічному заході особливою брошкою.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Колекція була натхненна стилем українського бароко - воно відрізняється від західноєвропейського бароко більш стриманим орнаментом та більш простими формами. Сережки зібрані з мікроскульптур наївних птахів та перлин в оправі з позолоченого срібла.

Стильна і особлива прикраса, яка виконана майстрами бренду вручну, коштує 7 900 грн.

Фото: guniaproject.com.ua

GUNIA Project – це бренд виняткових речей, виготовлених на основі етнічних традицій України. Його засновниці – дизайнерка Наталія Каменська та fashion-ілюстраторка Марія Гаврилюк.

Спочатку в лінійці бренду були лише посуд, свічки, аксесуари та килими. Однак після початку повномасштабного вторгнення компанія запустила нові лінійки – одяг і прикраси, які миттєво стали улюбленцями клієнтів не лише в Україні, а й у всьому світі.

Олена Зеленська є великою шанувальницею бренду GUNIA Project. У колекції першої леді України є не лише сережки, а й намисто з жолудем, підвіска з фігурою олениці та різні брошки.

До речі, брошку у вигляді півника GUNIA, яка була натхнена керамічним глечиком-півником, що вцілів в одній з багатоповерхівок у Бородянці після російських обстрілів, Зеленська вдягала для зустрічі в Нормандії в червні 2024 року, де її разом із чоловіком-президентом вітали подружжя Макронів.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Раніше Олена Зеленська під час розмови з першою леді Гватемали повторила свій елегантний образ.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також