Лайм

Олена Зеленська у синьо-коричневому луці відвідала центр дитячої медицини у Львові

Новий образ першої леді України

Олена Зеленська відвідала Клінічний центр дитячої медицини у Львові – медустанову, в якій дітям роблять трансплантацію кісткового мозку, пересадку нирок, лікують онкологічні та інші важкі захворювання. На його базі перша леді України відкрила бактеріологічну лабораторію, яку її Фундація модернізувала за сприяння лорда Ешкрофта.

"Щороку тут стаціонарно лікують понад 20 тисяч дітей. Але бактеріологічна лабораторія центру потребувала модернізації, щоб іще оперативніше та якісніше допомагати таким важким пацієнтам, - розповіла вона в Instagram. - Тепер завдяки модернізованій лабораторії та новому обладнанню можна проводити дослідження на найвищому міжнародному рівні".

Читайте також: Які образи вибрали Володимир і Олена Зеленські для Саміту: що відомо про бренди.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Для зустрічі з персоналом і пацієнтами центру Олена Зеленська вибрала стриманий образ у синьо-коричневих тонах. Темно-синій піджак з контрастними гудзиками перша леді поєднала з прямими штанами зі стрілками кольору кемел і топом у тон. Доповнили стильний лук туфлі кольору темний шоколад.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Варто зауважити, що коричневий – один з головних колірних трендів 2024 року. Цей колір символізує стабільність і елегантність, та широко застосовується у колекціях відомих дизайнерів. У парі з синім коричневий створює стильну комбінацію, роблячи образ строгим та витонченим.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Синій – один з улюблених кольорів Олени Зеленської. В її гардеробі найчастіше переважає саме цей колір і всі його відтінки. Дивіться добірку theLime з найкращими образами першої леді в цій гамі.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Раніше Олена Зеленська у трендових штанах і футболці відвідала дитячий табір у Закарпатті.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також