Лайм

Ексдружина Ханумака, який втік у США, стала ведучою у проєкті Офісу Зеленського

Блогерці випала відповідальна місія

Блогерка Аліна Шаманська, яка була дружиною блогера Руслана Ханумака, стала ведучою проєкту Офісу президента України під назвою "Діалоги сили". Журналістка відразу спростувала чутки, що вона йде в політику і запевнила, що політичних амбіцій вона не має.

В Instagram-історіях авторка і ведуча подкасту "Розлючена" зауважила, що в її діяльності нічого не змінюється - вона продовжить працювати ведучою. Ексдружина колишнього учасника Студії "Квартал 95", який втік у США, додала, що стала послом президентського конгресу, але це не означає, що вона буде політиком, принаймні зараз.

Читайте також: Аліментів немає: Аліна Шаманська заявила, що Руслан Ханумак фінансово не допомагає їхньому синові.

"Хочу зауважити, що я є ведучою. Ведучою проєкту "Діалоги сили". Я є амбасадоркою президентского конгресу, але це ніяким чином не говорить про те, що я йду в політику чи в мене є якість політичні амбіції, - заявила Аліна. - На даний період мого життя, я не знаю, що буде колись і потім, тому що я зростаю, дорослішаю, я змінююсь, мої погляди, мої принципи, пріоритети... Це нормально, коли людина зростає - вона змінюється. Але на даний період мого життя я не планую йти в політику. Мене цілком влаштовує те, чим я займаюся, мій ритм життя, спосіб життя. Я взагалі дуже люблю все, що відбувається зараз в моєму житті, пишаюся цим, і якщо ти щаслива, то навіщо щось змінювати. Правильно?".

В інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" у серпні 2024 року Шаманська розповідала про що саме її новий проєкт.

"Я буду їздити містами, селами, містечками нашої країни і брати інтерв'ю в мерів та очільників обласних військових адміністрацій. Я відкриватиму їх з людського боку, говоритиму з ними, як з людиною. В мене місія - розповісти, що відбувається під час війни в містах людською мовою, а не мовою політичних термінологій. Я буду їздити по об'єктах: що відбувається, як живе місто під час війни, як воно оновлюється від вибухів, який бізнес відкривають", - розповідала блогерка про "Діалоги сили".

Фото: instagram.com/shamankaa

Нагадаємо, Аліна Шаманська разом із сином від Руслана Ханумака, з яким була в шлюбі 7 років, три роки жила в США. На початку вересня блогерка з 6-річним Артуром повернулися в Україну. Колишній чоловік ведучої, який нібито виїхав в Америку заради своєї дитини, залишився за кордоном. Ведуча показала емоційний ролик із сином, який вперше після початку великої війни ступив на українську землю, і на нього відреагував третій президент Віктор Ющенко.

Фото: instagram.com/shamankaa

Також Шаманська шокувала історією, як у Каліфорнії ледь не застрелили її сина.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також