Лайм

Аліна Шаманська прокоментувала пророцтво про жінку-президентку України

Ведуча не виключає того, що колись може стати главою держави

Блогерка і колишня дружина Руслана Ханумака Аліна Шаманська, яка стала ведучою у проєкті Офісу Володимира Зеленського, прокоментувала пророцтво, що в майбутньому президентом України може стати жінка. Знедавна журналістка не лише бере інтерв'ю у політиків, розповідаючи українцям "правду" про них, а й є амбасадоркою президентського конгресу. Це підштовхнуло підписників інфлюєнсерки на думку, що пророки могли говорити про неї.

"А я десь чула пророцтво, що колись президентом України стане жінка, то країна стане найбагатшою і найвизначнішою у світі. Хто знає. Може це про Вас? Тому що я спочатку подумала про Олену Зеленську, що вона продовжить справу після чоловіка. Але після ваших сторіз мене як осінило", - написала Аліні одна з її підписниць. Шаманська припускає, що в майбутньому може очолити країну.

Читайте також: Цього не станеться ніколи: Олена Зеленська заперечила, що піде в політику.


"Ви ж знаєте мій характер. Ви ж знаєте, що в моїй голові не існує нічого неможливого. Абсолютно все можливо. Людина всемогутня, я вірю в те, що тільки наша сміливість вирішує, ким нам бути в цьому житті", - заінтригувала блогерка, чий колишній чоловік втік з України під час війни.

Шаманська подякувала своїй аудиторії за віру в те, що вона зможе керувати країною, але запевнила, що поки не має президентських амбіцій. Ексдружина колишнього актора Студії "Квартал 95" додала, що вірить і підтримує Володимира Зеленського, і про іншу кандидатуру вона не думає, принаймні найближчі 10 років.

"Я настільки сильно вірю в нашого президента, я настільки сильно довіряю, люблю цю людину, що коли я думаю про майбутнє нашої країни, то всі свої думки, всю силу своїх думок та мрій я направляю йому. Нехай він приведе нашу країну до перемоги, тому навіть не дозволяю собі думати про іншу кандидатуру. Але що буде через 10-15 років, може, 20, - побачимо", - додала ведуча проєкту Офісу президента України "Діалоги сили".

Фото: instagram.com/shamankaa

Раніше Аліна Шаманська шокувала історією, як у Каліфорнії мало не застрелили її 6-річного сина.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також