Лайм

Віра Брежнєва, яка не відмовилась від російської на сцені, випустила україномовний трек

Співачка презентувала нову роботу

Віра Брежнєва, яка продовжує співати свої російськомовні хіти, через що її критикують колеги, випустила пісню та кліп українською. У листопаді співачка вирушає в тур Європою з піснями "ВІАГри", а напередодні для українського ринку презентувала трек "Зупини".

Про вихід "гарячої" новинки виконавиця повідомила в Instagram. У новому відео Віра, яка розлучилася з Костянтином Меладзе після 7 років шлюбу, з'являється у спокусливих образах від відомого українського дизайнера Івана Фролова. Напівпрозоре бра, в якому співачка постала на обкладинці треку і кліпу декоровано блискучими "очима".

Читайте також: Анатолій Анатоліч прокоментував позицію Віри Брежнєвої та її слова про "не українську співачку".

"Я насолоджуюсь бути жінкою, бути собою, яскравою, сексуальною, непередбачуваною, дозволяти собі проявляти щирі емоції та почуття… А що з цим усім робити - вже справа чоловіка, як і героя мого нового кліпу, який приймає на себе всю цю шалену енергію у нашому танці", - прокоментувала вона відео.

Підписники у коментарях розкритикували нову роботу Брежнєвої: образ 42-річної Віри назвали "не за віком", пісню - "дешевою попсою", а сам кліп - "несмаком".

Фото: instagram.com/ververa

Фото: instagram.com/ververa

Фото: instagram.com/ververa

Втім були й ті, хто захопився сміливим відео та спокусливим образом співачки.

Фото: instagram.com/ververa

Фото: instagram.com/ververa

Фото: instagram.com/ververa

Нагадаємо, Віра Брежнєва довгий час жила і працювала в Росії, зокрема після 2014 року, коли РФ анексувала Крим і розпочала війну на Донбасі. У 2019 році вона заявляла, що вона не має жодної пісні українською, через що не вважає себе українською співачкою.

"Я українською співачкою не була, тому що я не брала там участі в жодній "Пісні року". Так вийшло, що мене сама Україна не сприймала українською співачкою. Плюс вважається, що для того, щоб бути українською співачкою, у тебе мають бути пісні українською мовою. У мене їх немає", - заявляла Брежнєва в інтерв'ю пропагандисту Манучарову.

Віра Брежнєва Фото: instagram.com/ververa

Після широкомасштабного вторгнення Росії Брежнєва засудила злочинні дії російської влади в Україні та відмовилася від гастролей у країні-терористці. У березні 2022-го співачка розповідала, що вона знаходиться в Італії та волонтерить в одному з пунктів гуманітарної допомоги. У липні 2023-го Брежнєва вперше з початку війни приїхала до Києва та нарвалася на хейт українців.

Зараз у репертуарі співачки є кілька пісень українською, але вона продовжує виходити на сцену за кордоном зі своїми старими російськомовними хітами, розмахуючи прапором України. Анастасія Приходько присоромила її за "подвійні стандарти".

"Вона виходить в інших країнах і говорить російською, що вона - українка! Що за подвійні стандарти, на кшталт ж*пой на двох стільцях? Заберіть у неї прапор України!", - обурилася раніше Анастасія.

Цікаво, що для українських слухачів співачка - VIRA, тоді як для інших - VERA.

YouTube-канал з українськими піснями Брежнєвої, де вона підписана як "українська співачка"Фото: Скріншот

Брежнєва анонсувала тур із російськомовними піснями Фото: instagram.com/ververa

Раніше Віра Брежнєва відповіла, чому їй не соромно за роки життя та роботи в Росії.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також