Лайм

Який блейзер вибрала Олена Зеленська для поїздки до Львова: скільки він коштує

Перша леді віддала перевагу українському бренду

Напередодні Олена Зеленська відвідала Клінічний центр дитячої медицини у Львові, де відкрила модернізовану бактеріологічну лабораторію. Розповідаємо, хто є автором образу першої леді України і у скільки їй він обійшовся.

Для зустрічі з персоналом і пацієнтами медустанови, дружина президента вибрала класичний блейзер українського бренду Article. "Велика честь для нас!", - прокоментували у компанії вибір наряду першою леді.

Читайте також: Олена Зеленська для відеозустрічі з Бріжит Макрон вибрала особливі сережки: що вони символізують і скільки коштують.

Фото: instagram.com/article_blazers

Виріб глибокого синього кольору має двобортний крій і оздоблений контрастними гудзиками. Блейзер фасону оверсайз злегка завужений в області талії, а його дизайн має кишені-клапани і прорізані шліци на спинці та на рукавах.

На сайті бренду сказано, що блейзер як у Олени Зеленської коштує 14,200 грн.

Фото: article-blazers.com

Article - бренд повільної моди, заснований у Києві у 2020 році Яною Матіас. Надихаючись чоловічим пошиттям, Article оспівує незалежність, креативність і наполегливість жінок. Центральне місце у всесвіті компанії займає блейзер - піджак вільного крою, що має накладні кишені і металеві гудзики.

"Назва "Article" означає не лише написану статтю, а й розповідь про життя жінки, яку ми проживаємо та передаємо через наші моделі. Кожен стібок розповідає свою історію, відображаючи суть шляху сучасної жінки – сміливої, красивої та багатогранної", - розповіла команда бренду.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Раніше ми розповідали, які образи вибрали Володимир і Олена Зеленські для четвертого Саміту перших леді та джентльменів: що відомо про бренди.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також