Лайм

Дядя Жора розповів, як змінилося його життя після перенесеного інсульту

Комік переніс хворобу у досить молодому віці

У 2020 році Вадим Мічковський, більш відомий як Дядя Жора, переніс інсульт. На той момент шоумену було лише 44. Через чотири роки ведучий розповів, як змінилися його погляди на життя після перенесеного небезпечного захворювання.

"Повністю іде переоцінка цінностей, - зізнався він у "33 запитаннях від Люкс ФМ". - Ти починаєш трошки розуміти по-іншому людей, більше приділяти увагу рідним. Ти розумієш, що якісь речі не важливі в житті, а якісь - дуже важливі, але на них постійно не вистачає часу. Але після цього ти переоцінюєш і повністю міняєш своє життя".

Нагадаємо, інсульт Дяді Жорі діагностували після того, як у нього стало двоїтися в очах і почався сильний головний біль. На щастя, обійшлося без паралізації кінцівок.

Діагноз став повною несподіванкою як для самого Мічковського, так і для його рідних. "Так, я не те, що не очікував, я просто ох...їв! Коли після МРТ мені озвучили і розшифрували діагноз", - розповідав Вадим у себе в блозі.

Ведучий більше тижня провів у лікарні, а реабілітацію після інсульту проходив вдома. Мічковський зізнавався, що після перенесеного захворювання став стежити за своїм здоров'ям і способом життя.

"Кальянчик був - тепер немає. Перейшов більше на спортік. І в мене головна проблема була, напевно, на тлі чого це все сталося, це перевтома, нічний графік життя. Я працював до 3-ї ранку", - розповідав він Каті Осадчій.

Фото: instagram.com/dyadya_jora

Раніше Дядя Жора розповідав, як його середня донька ледь не стала жертвою маніяка.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також